Nu puneți niciodată aceste 4 lucruri pe frigider. Ar putea fi periculos, greșeala majoră de evitat

Mulți oameni obișnuiesc să facă aceste lucruri
Nu puneți niciodată aceste 4 lucruri pe frigider. Ar putea fi periculos, greșeala majoră de evitat

Când vine vorba de îngrijirea aparatelor electrocasnice, rareori acordăm suficientă atenție instrucțiunilor sau manualului. Așa că vă vom împărtăși acum un detaliu de bucătărie despre care poate nu știați sau pe care poate l-ați trecut cu vederea. Nu puneți niciodată aceste 4 lucruri pe frigider, ar putea fi periculos!

Nu puneți niciodată aceste 4 lucruri pe frigider!

Poate fi extrem de obișnuit să folosiți acest aparat electrocasnic pe post de dulap și să așezați deasupra acestuia unele dintre lucrurile pe care le folosim la rețetele zilnice. Poate din motive practice sau chiar din lipsă de spațiu, este extrem de obișnuit să punem mai multe cutii sau vechituri deasupra frigiderului. Dar, crezi sau nu, acest obicei te poate expune la diferite pericole, iar acum este momentul să afli ce se întâmplă atunci când lași anumite obiecte în partea de sus a frigiderului.

Chiar dacă bucătăria dumneavoastră este mică, ar trebui să găsiți alte modalități de a aranja fiecare obiect, astfel încât, în același timp în care prelungiți durata de viață utilă a acestui aparat, să nu vă expuneți la anumite situații care pot fi foarte riscante. După ce veți citi aceste rânduri, cu siguranță veți schimba modul în care vă depozitați lucrurile și metoda pe care o aveți pentru a depozita sau comanda aceste obiecte.

Pui lucruri pe frigider? Nu o mai face!

Este timpul să știm ce lucruri și obiecte nu sunt atât de convenabile pentru a le lăsa pe această suprafață înălțată:

Legume sau fructe: Este mai bine să le puneți în interiorul frigiderului și nu deasupra acestuia, deoarece temperatura pe care o emană ar putea provoca o descompunere accelerată a acestora.

Cereale: Fiind într-un loc înalt este foarte probabil ca dăunătorii să rămână în acest loc; se sugerează să le așezați într-un loc bine ventilat și cu un recipient etanș.

Aparate electrocasnice: Nu există o greșeală mai gravă decât așezarea unor aparate grele unele peste altele, deoarece, pe lângă deteriorarea structurii acestora, este posibil să se producă și un scurtcircuit.

Pâine: Atenție, aluatul acestor alimente poate dezvolta mucegai din cauza căldurii. Este mai bine să le lăsați la distanță și într-un loc răcoros, scrie viviendoencasa.mx.

De ce nu e bine să ții magneți pe frigider

Un anumit tip de magnet, utilizat în multe produse comerciale cum ar fi suvenirurile lipite de frigider, poate interfera cu stimulatoarele cardiace și cu dispozitivele cardiace implantate și poate duce la decesul pacientului. Potrivit specialiștilor, o apropiere mai mică de 3 cm de un magnet de neodim este suficient pentru a destabiliza aceste dispozitive cardiace. De aceea, producătorilor li se transmite să includă un avertisment de sănătate pe produse. Magneții obișnuiți din fier sau ferită, care au o culoare cenușie mată și o putere magnetică scăzută, nu reprezintă o preocupare prea mare.

7.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.