Nu vrea să mă mai vadă. Părea că e chimie între noi, dar după a treia întâlnire nu mi-a mai răspuns la telefon

Mi-e foarte greu să înțeleg ce s-a întâmplat cu el, pentru c n uspune nimic. Indiferent ce s-ar fi întâmplat, cred că am dreptul la o explicație.
Nu vrea să mă mai vadă. Părea că e chimie între noi, dar după a treia întâlnire nu mi-a mai răspuns la telefon

Nu înțeleg ce s-a întâmplat cu el, pentru că după ce totul părea în regulă între noi și credeam că ne aflăm la începutul unei relații frumoase, acum am impresia că nu vrea să mă mai vadă.

Nu știu dacă doar eu am simțit așa, dar părea că există chimie între noi. O femeie își dă seama din gesturi, din mimică, dacă el e interesat sau nu. Și din ce am văzut eu, părea mai mult decât interesat.

Ne-am cunoscut într-un club, unde venise cu un prieten comun. Era ziua mea și îmi chemasem câțiva prieteni să sărbătorim. Unul dintre prietenii pe care i-am chemat în acea seară m-a întrebat dacă poate veni cu un amic, care trece prin momente dificile după un divorț urât. Evident că i-am răspuns afirmativ și chiar mă bucuram că putem înveseli măcar pentru un moment un om aflat în momente dificile.

Era chimie între noi

Din momentul în care a intrat pe ușă, Andrei nu a mai avut ochi pentru nimeni, în afară de mine. Am început să discutăm despre una, despre alta, apoi parcă uitasem de toți ceilalți și eram doar noi doi. Totul s-a petrecut foarte repede, dar am știut din prima că e special pentru mine. Nu aveam nicio îndoială că el e alesul.

Seara s-a derulat foarte frumos. Am descoperit cât de multe lucruri avem în comun, câte idei și preocupări comune.

Totul s-a terminat abia spre dimineață, când m-a condus acasă și urma să ne vedem a doua zi. Nu am reușit să ne vedem pentru că avea treabă cu fiul lui cel mare, însă ne-am văzut în următoarea zi. Sigur că a fost puțin diferit față de noaptea în club, dar tot mi-a plăcut. Părea că și lui îi place să ne vedem și chiar simțeam că e ceva între noi. Acum nu știu, mă gândesc că poate doar îmi doream eu atât de mult, încât nu vedeam realitatea.

Nu vrea să mă mai vadă

Dar când îmi amintesc ce gesturi făcea, cum mă privea, mi se pare că ar fi greu de mimat, dacă nu ar fi fost sincer. În plus, nu avea nicio obligație față de mine. De ce s-a preface, dacă nu i-ar păsa, mă tot întreb.

A mai trecut o săptămână până la următoarea întâlnire. Dar l-am găsit schimbat total. Nu mai vorbea aproape nimic cu mine și oricât îl întrebam ce s-a întâmplat, nu mai spunea nimic.

Acum nu mai știu ce să cred. De două zile încerc să dau de el, dar nu răspunde. Cel mai probabil nu vrea să mă mai vadă. Sunt foart dezamăgită, pentru că era o chimie evidentă între noi. Chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat. Deși nu am avut o relație în adevăratul sens al cuvântului, tot cred că am dreptul la o explicație.

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.