Numărul anului în care te-ai născut arată clar cum va fi viața ta. Când vei avea perioade mai bune sau mai rele

Află ce semnifică numărul anului în care te-ai născut
Numărul anului în care te-ai născut arată clar cum va fi viața ta. Când vei avea perioade mai bune sau mai rele

În numerologie există diferite cifre care ne pot dezvălui aspecte pe care nu le cunoaștem despre noi înșine sau ne pot spune lucruri despre viitorul nostru. Și, poate cel mai important, este numărul anului în care ne naștem și care ne guvernează întreaga viață, iar acest număr îl primim din momentul în care venim pe lume. Cum aflăm care este și ce spune despre viitorul nostru? Află toate detaliile din rândurile de mai jos!

Cum se calculează numărul anului în care te-ai născut

Conform specialiștilor în numerologie, numărul anului în care te-ai născut se calculează foarte ușor. Mai exact, se adună toate cifrele din anul în care ai venit pe lume, astfel vei obține o cifră de la 1 la 9.

Spre exemplu, dacă te-ai născut în anul 1990, numărul anului tău este 1+9+9+0 = 19, iar 1+9 = 10. Mai departe, vei avea 1+0= 1. Astfel, toate persoanele născute în anul 1990 au drept număr al anului cifra 1.

Formula pentru a obține numărul anului în care te-ai născut, după cum poți vedea, este foarte simplă. Acum, hai să aflăm cum se interpretează fiecare cifră.

Semnificația numărului anului în care te-ai născut

  • Numărul 1

Ești o persoană extrem de ambițioasă și foarte inteligentă. Iei decizii prin logică, nu te lași până nu obții ceea ce îți dorești și ești un lider foarte bun, de aceea sunt șanse mari ca în plan profesional să te îndrepți spre un domeniu al comunicării. Însă, îți va fi aproape imposibil să îți faci o familie, asta fiindcă ești foarte axat pe muncă.

  • Numărul 2

Ești foarte empatic, te gândești întotdeauna la binele celorlalți și uiți de al tău, îți place să ajuți și ești foarte harnic, așa că nu vei duce lipsă de prieteni niciodată. Totodată, în familie, ești cel la care toată lumea apelează și primești aprecieri din partea rudelor. Ai șanse mari să lucrezi în domeniul medical.

  • Numărul 3

Ești foarte vesel, creativ și neliniștit, îți place să ieși în oraș, poți fi un expert în călătorii și în artă. De asemenea, oamenii roiesc în jurul tău, deoarece transmiți o energie pozitivă și o stare de spirit fenomenală.

  • Numărul 4

Ești mereu cu un pas înainte, ai o latură spirituală foarte evoluată și poți face față oricărei probleme cu multă seninătate, poți fi ideal pentru consiliere, sau poți studia psihologia. Acasă, fără îndoială, ești stâlpul familiei.

  • Numărul 5

Îți place să îți asumi riscuri și ai o mare capacitate de adaptare la schimbări, ceea ce te face o opțiune excelentă pentru a fi investitor sau pentru a lucra la bursă, dar întâmpini probleme pe plan personal. Partenerul îți poate reproșa că îl neglijezi.

  • Numărul 6

Îți place să vezi partea bună a lucrurilor și a oamenilor, crezi că toată lumea are bunătate și că sunt victime ale circumstanțelor, dar planul tău de viață este întotdeauna să ajuți, de aceea meseria ta ideală este cea de profesor, ceva în care îi înveți pe alții, ca părinte vei fi un exemplu minunat.

  • Numărul 7

Trebuie să înveți să nu mai judeci persoanele fără să le cunoști. Ai obiceiul de a-i critica pe alții, dar uiți să te mai uiți și în propria grădină. Totuși, ești o persoană organizată și capabilă să își planifice bine activitățile. Ai putea fi un bun politican.

Citește și Semnificația lunii octombrie în numerologie. Ce trebuie să faci pentru a avea succes la afaceri și în bani VIDEO EXCLUSIV!

  • Numărul 8

Trebuie să începi să dezvolți mai multă empatie față de ceilalți, ești o persoană individualistă care rareori are încredere că alții vor fi capabili să facă lucruri ca tine, dar odată ce vei învăța asta vei debloca un nivel karmic care te va ajuta să progresezi în tot ceea ce vrei să faci.

  • Numărul 9

Ești o persoană foarte muncitoare și nu te lași până nu termini ceea ce ai început. În plus, îți place să înveți, să visezi și ești foarte bun la afaceri, la lucruri logice.

Citește și Numerologie: Cum îți alegi data nunții în funcție de numărul destinului. Ce zi să alegi pentru o căsnicie fericită!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *