Nume norocoase pentru fetițe. Atrag succesul în viață

Iată care sunt cele mai norocoase nume pentru fetițe
Nume norocoase pentru fetițe. Atrag succesul în viață

Nu mai este mult până când îți vei cunoaște fetița iubită, dar te îngrijorează un lucru, și anume acela că nu ai un nume pentru ea. Ei bine, alegerea unui nume pentru fiica ta nu este ușoară, de aceea vrem să-ți dăm o mână de ajutor. În rândurile următoare îţi prezentăm câteva idei de nume pentru micuța ta care urmează să vină pe lume. Toate acestea atrag succesul în viață și aduc noroc!

Nume pentru fetițe care atrag succesul în viață

Multe nume au semnificații care marchează într-un fel sau altul personalitatea oamenilor, așa că de ce să nu alegi pentru fetița ta un nume cu care știi că succesul va fi mereu de partea ei? Citește mai departe, pentru că îți spunem care sunt aceste nume:

  • Ariana

Fetițele ce poartă numele de ”Ariana” sunt foarte inteligente și au capacitatea de a-și face o carieră și de a câștiga bani frumoși din ea. De asemenea, aceste persoane știu să investească și să utilizeze acele sume.

  • Amalia

Acest nume este egal cu termenul de valoros sau cu cel de harnic. Fetițele ce poartă numele de ”Amalia” se nasc “cu o stea în frunte”. Știu să facă bani din orice și sunt extrem de ambițioase.

  • Aurora

După cum sugerează și numele, înseamnă ”zori” și ”zeița zorilor”. Este un nume care conferă o personalitate puternică și luminoasă purtătoarei. Este de origine latină.

  • Ema

Înseamnă Dumnezeu cu noi. Persoanele ce poartă acest nume sunt extrem de afectuoase, sensibile și emotive. De asemenea, sunt foarte descurcărețe și curajoase.

Te-ar mai putea interesa și Cum îți influențează numele, data nașterii, locuința și numerele de la mașină toată viața. Detaliile pe care nu ți le-a spus nimeni până acum VIDEO EXCLUSIV!

  • Roxana

Semnificația acestui nume extrem de frumos, nume de origine persană, este ”zori” sau ”stea”. Prin urmare, norocul va fi mereu alături de persoanele ce poartă numele de ”Roxana”.

  • Zarina

Semnificația literală a acestui nume de origine africană este ”aur” și ”auriu”, așa că, dacă alegi acest nume pentru fetița ra, norocul o va urma pretutindeni.

Te-ar mai putea interesa și Numele special pe care îl va purta fiica Dianei Enache și a lui Ionuț Vîntu. Adrian Enache a făcut dezvăluirea despre nepoata sa!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.1 31 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *