Numerologia anului 2023. Ce ne aduce noul an: „Este un an de tranziție” VIDEO EXCLUSIV

La ce să ne așteptăm de la anul 2023

Scris de: Daoud Andra

05 Dec. 2022

Numerologia anului 2023. Ce ne aduce noul an: „Este un an de tranziție” VIDEO EXCLUSIV

Mai este puțin până când anul 2022 ajunge la final. Ce ne rezervă însă anul 2023? Numerologul și astrologul feng shui Adam Andreas Stavarache explică, în cadrul emisiunii Ego Life, ediția a 39-a, de ce anul care vine este considerat un an de tranziție. Specialistul a vorbit despre numerologia anului 2023 și a făcut o paralelă și cu anul care tocmai se încheie.

Numerologia anului 2023, considerat an de tranziție

Numerologul Adam Andreas Stavarache este invitat în emisiunea Ego Life, ediția a 39-a. Specialistul și gazda emisiunii, Dana Săvuică, au abordat subiecte ce țin de numerologie, karma și dezvoltare spirituală. Adam Stavarache vorbește despre importanța numerelor și face o analiză a anului 2023, din punct de vedere numerologic. El spune că anul viitor va fi un an de tranziție.

„2023 este un an de tranziție. 2022 este un an de 6. Ce s-a întâmplat în 2021 se va manifesta în 2023. Este un an de tranziție, dar nu dur. Cei mai duri ani vor fi în 2024 și 2027, nu doar pentru România, ci pentru globalitate. Pentru că e foarte important ca conștiința colectivă să se trezească. Omul vrea pace, dar se duce la război. Și după ce face război, vrea pace. Nu se poate. Trebuie eliminat războiul, iar pentru asta să nu ne ducem la război. Niciodată pacea nu s-a obținut prin război. De asta suntem atât de traumatizați și mergem la psihologi și căutăm să înțelegem: pentru că credem că făcând război găsim pace, dar nu este așa niciodată.”, a mărturisit specialistul, în cadrul emisiunii Ego Life.

Numerologia anului 2023
Numerologul Adam Andreas Stavarache

Cum calculăm cifra care ne domină destinul

Dana Săvuică a vrut să știe cum se calculează cifra care influențează cel mai mult destinul, iar Adam Andreas Stavarache i-a explicat, luând chiar exemplul ei. Pornind de la data de naștere a prezentatoarei, care este 23, numerologul a spus:

„Avem un 2, avem un 3 și avem și un 5, că adunat 2 cu 3 dă 5. Dacă scădem 3-2 cât fac? 1. Din start Universul ne spune (…) universul vrea mereu să fim pe plus, dar uneori mai experimentăm și minus. Din start, copiii născuți pe 23 au un frate sau o soră. Foarte rar se întâmplă să nu fie. Dacă nu are, copilul are karmă mai multă, pentru că el, copilul, a ales să se nască pe 23, ca să își ajute sora sau fratele, să îi susțină.”

„Dumnezeu vrea de la tine să integrezi energia lui 2, emoție, susținere, adună oameni la un loc, a lui 3 – emoțiile, conștiința – și a lui 5, care comunică lumii. (…) Vibrația 5 este lecția familiei, pentru că s-a greșit foarte mult. Tu ai rupt tradiția și ești testată să găsești un bărbat și să rămâi cu el toată viața.”, mai spune Adam Stavarache.

Urmăriți EGO.ro și pe
7 25 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.