Nuntă surpriză în showbiz. Au stat despărțiți 10 ani, dar acum se căsătoresc. Prima imagine cu inelul

După 10 ani de la despărțire, un celebru cântăreț a decis să se împace cu fosta iubită și să o ceară de soție. Fără să stea pe gânduri, bruneta a acceptat. Cuplul la care facem referire sunt Arsenie Todiraș, fostul component al trupei O-Zone, și Agnes Matoko. Au fost separați un deceniu, dar acum au reînviat flacăra iubirii.

Arsenie Todiraș a cerut-o de soție pe Agnes Matoko

Povestea de dragoste dintre Arsenie Todiraș și Agnes Matoko a început în anul 2010. Însă, la acea vreme, celebrul cântăreț nu avea niciun gând de însurătoare, prioritară fiind trupa O-Zone. Din păcate pentru Agnes, planul artistului nu se „pupa” cu dorința ei, care visa la o familie cu Todiraș, așa că s-au despărțit!

”Sunt prea tânăr să mă însor! Pe Agnes o plac din mai multe puncte de vedere. Este o prietenă adevărată, are un suflet bun. Mi-e dragă”, spunea solistul acum 10 ani.

S-au regăsit după 10 ani de la despărțire

Deși Arsenie Todiraș a trecut relativ repede peste despărțirea de Agnes, artistul nu a încetat să-și caute sufletul pereche. A avut inclusiv o relație destul de serioasă cu Mianna, o tânără din Rusia. În plus, vrăjit de frumusețea ei, bărbatul se mutase în țara lui Vladimir Putin, pentru ca, în 2021, să anunțe că o va duce pe rusoaică în fața altarului.

”Mianna este o fată din Rusia, foarte inteligentă, foarte ambițioasă, încăpățânată, sinceră, spontană, directă. Spune exact ceea ce gândește și ce simte și cui trebuie și cui nu trebuie, foarte iubitoare, grijulie și, mai presus de toate, loială: dacă te iubește, atunci te iubește pe viață. Unde mai pui că este și o femeie frumoasă. Ne-am cunoscut pe Facebook. Ea era la acea vreme producătoare la o emisiune de televiziune. I-am scris, am început să vorbim, ne-am dat seama că avem interese comunue- muzică, în special- și uite așa, am legat o prietenie”, a dezvăluit el la acea vreme.

Iată că lanțul de iubire s-a rupt și Arsenie de la O-Zone a revenit la prima lui dragoste. El și Agnes Matoko s-au împăcat și urmează să se căsătorească.

„To be continued”, a scris iubita artistului în dreptul imaginii cu inelul de logodnă (vezi în GALERIA noastră FOTO)

Citește și Nunta anului 2024 în România. După un divorț dureros, vedeta și-a găsit sufletul pereche: “Ne-am îndrăgostit foarte repede”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *