Nuntă surpriză în showbiz! S-au căsătorit în acest weekend, mirii au strălucit cu ținutele alese. E o diferență de 17 ani între ei

Începutul de toamnă a adus cu el o serie de nunți notabile! Se pare că această perioadă este una favorabilă pentru cuplurile care decid să își unească destinele. În acest weekend, Vlad Zamfirescu a decis să se căsătorească cu partenera sa. Citește articolul și află mai multe detalii despre evenimentul special.

Cuplul s-a cununat religios

Scena artistică românească a fost plină de voie bună pe tot parcursul weekendului. Doi actori foarte cunoscuți, Vlad Zamfirescu și Denis Hanganu, au decis să își unească destinele cu partenerele lor.

Ei bine, Vlad Zamfirescu, care este fiul faimoșilor actori Florin Zamfirescu și Valeria Sitaru, a celebrat căsătoria religioasă pe data de 9 septembrie. El s-a căsătorit cu Diana Roman, o talentată actriță din lumea artistică.

Citește și: Nuntă surpriză în showbiz. Ținuta aleasă de mireasă a atras toate privirile. Primele imagini

Cei doi soți dovedesc că vârsta este doar un număr

Vlad Zamfirescu, în vârstă de 49 de ani, un actor, regizor și manager la Teatrul Bulandra, s-a căsătorit cu talentată actriță Diana Roman, în vârstă de 32 de ani, angajată la Teatrul Nottara.

Cei doi au avut o ceremonie civilă în luna mai, iar acum și-au unit destinele într-o ceremonie religioasă emoționantă desfășurată la Parohia Oțetari. În plus, Valentin Teodosiu și soția sa, Luminița Erga, au avut onoarea de a fi nașii cuplului de actori.

Vezi și: Când fac nunta Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Reacția lui Dan Capatos: “Ascultă-mă, pentru mine este șoc total”

Nunta lor a avut loc într-un cadru fermecător în aer liber, pe terasa Teatrului Național. Invitații, majoritatea colegi de breaslă, au petrecut și au dansat până în zori.

Printre cei prezenți s-au numărat Ana Odagiu, Elira Deatcu, Marius Manole și Andreea Chirițescu. De asemenea, putem observa că diferența de 17 ani dintre cei doi soți nu pare să fie un obstacol în calea dragostei lor.

Mirele a apelat la ajutorul Adinei Buzatu

Mireasa a strălucit într-o superbă rochie albă, de tip prințesă. În timp ce tânăra a ales o ținută elegantă și fermecătoare, mirele, Vlad Zamfirescu, a optat pentru un costum de ginere creat de Adina Buzatu. Acest costum a inclus pantaloni, o vestă neagră și un sacou gri.

Te poate interesa și: Nuntă secretă în showbiz. S-au căsătorit după 16 ani de relație, imagini superbe cu mirii

„Ne cunoaștem de mulți ani, am și lucrat la proiecte împreună, era normal să aibă încredere în mine când venea vorba de ținuta pentru un moment atât de important. A mers pe mâna mea 100%, fără o secundă de ezitare când, luând în calcul aspectul fizic, locația și stilul petrecerii, am înlocuit smokingul negru cu un dinner jacket gri- perlat, cu revere din mătase naturală ton sur ton.”, a spus creatoarea de modă.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *