O fetiță de trei ani, la un pas de moarte după ce a mâncat un ou de ciocolată contaminat cu Salmonella: „A fost absolut sfâșietor să o văd așa”

Mai multe produse de ciocolată au fost retrase de la raft după ce au fost semnalate sute de cazuri de infecție cu salmonella.
O fetiță de trei ani, la un pas de moarte după ce a mâncat un ou de ciocolată contaminat cu Salmonella: „A fost absolut sfâșietor să o văd așa”

O fetiță de trei ani, la un pas de moarte după ce a mâncat un ou de ciocolată. Mama acesteia spune că s-a îmbolnăvit după ce a mâncat dulciuri contaminate cu Salmonella. Mii de astfel de produse au fost retrase din magazine în cursul săptămânii trecute. Acestea au fost retrase de pe rafturi din cauza temerilor legate de aceste infecții.

Charlotte Wingfield susține că fiica ei de trei ani, Brooklyn-Mai, s-a îmbolnăvit după ce a consumat din dulciurile contaminate. Ea a mărturisit că fetița ei a făcut temperatură 39 de grade și a rămas aproape „fără viață”.

Într-o postare pe Facebook, ea a spus: „Brooklyn-Mai s-a simțit rău de când am luat-o luni de la grădiniţă. Văzând că era atât de bolnavă săptămâna trecută, nu m-am gândit decât că a luat un virus (intestinal, n.r.), până când am văzut că a dormit 21 din următoarele 24 de ore și apoi a continuat să fie adormită mereu. Temperatura ei a crescut la peste 39 de grade și m-am străduit să o liniștesc. Știam că ceva nu este în regulă și am vorbit cu medicul de familie care a făcut o listă cu ceea ce ar putea fi”, relatează femeia pe contul ei de Facebook, scrie The Sun.

„Credeam că are un virus. Dar acum trei zile s-a confirmat că are Salmonella din oul de ciocolată pe care l-a mâncat duminică”, a scris ea.

Care sunt simptomele infecției cu Salmonella

Această infecţie se dezvoltă după ingerarea bacteriilor salmonella, simptomele durează de obicei între 12 și 72 de ore.

Simptomele tipice ale infecției includ diaree, crampe stomacale și uneori vărsături și febră.

Charlotte a adăugat: „Ea a fost complet lipsită de viață. A fost absolut sfâșietor să o văd aşa pe fetița mea, de obicei aventuroasă și foarte activă, fiind complet diferită față de cum este de obicei.”

Compania nu a legat în mod explicit retragerea produselor de la raft, cu cazurile de salmonella. Însă agenția belgiană pentru siguranța alimentelor AFSCA-FAVV a spus că a fost confirmată o legătură între peste o sută de cazuri de salmonella de-a lungul mai multor săptămâni și producția Ferrero din sudul Belgiei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.8 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *