O linguriță din acest ingredient secret și plantele tale vor exploda de flori. Dă rezultate bune la trandafiri și orhidee, nu se vor opri din creștere

Ingredientul-minune din bucătăria ta!
O linguriță din acest ingredient secret și plantele tale vor exploda de flori. Dă rezultate bune la trandafiri și orhidee, nu se vor opri din creștere

Ai acasă o grădină cu plante? Dacă da, atunci acest articol este pentru tine. În rândurile de mai jos îți vom prezenta un truc genial care va ajuta plantele tale să înflorească spectaculos. Pentru a-l pune în aplicare, vei avea nevoie doar de o singură linguriță din acest ingredient. Citește mai departe și află toate detaliile!

Ce trebuie să pui în pământul din grădină pentru ca plantele tale să înflorească

Dacă și tu ai în grădină o mulțime de plante care nu mai înfloresc, atunci ar trebui să știi că există un truc incredibil care le va ajuta. Pentru a-l pune în aplicare, vei avea nevoie de zahăr, un ingredient pe care cu siguranță îl ai în bucătărie.

Odată adăugat în pământ, însă, acesta acționează ca un adevărat îngrășământ pentru plante. Zahărul nu numai că le ajută să înflorească, ci le ajută și să crească frumos și sănătos, hrănindu-le în profunzime.

Ce efecte benefice are zahărul asupra plantelor

  • Stimuleaza creșterea lor

Datorită nivelului său ridicat de carbon, zahărul ajută la creșterea plantelor tale. Acest ingredient le oferă o energie suplimentară florilor tale și le ajută să treacă cu bine peste condițiile nefavorabile, precum seceta, înghețul sau atacurile dăunătorilor.

  • Îmbunătățește absorbția nutrienților

Acest produs îmbunătățește capacitatea plantelor de a absorbi substanțele nutritive din pământ. Astfel, datorită zahărului, florilor tale pot profita la maximum de nutrienții găsiți în sol.

Te-ar mai putea interesa și Ce să adaugi în apa cu care stropești plantele pentru a scăpa de afide. Trucul extraordinar al grădinarilor!

Cum se folosește zahărul ca îngrășământ organic?

După cum am precizat și în titlu, nu este nevoie decât de o lingurăță de zahăr. Aceasta se adaugă într-un litru de apă și se amestecă foarte bine până când se diluează tot produsul.

Acum, plantele din grădină se udă cu soluția obținută, cel puțin o dată pe săptămână. Atenție, însă, acest lichid nu se folosește în exces, deoarece poate atrage dăunători pe frunzele plantelor.

Te-ar mai putea interesa și A pulverizat apă oxigenată pe plantele din ghiveci, iar efectele nu au întârziat să apară. Trucul uimitor care îți salveză florile din casă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *