O mai știi pe Julia Chelaru, colega de trupă a Andreei Bănică? E schimbată total, cu greu o recunoști FOTO

Cum arată acum artista?

La începutul anilor 2000, Julia Chelaru făcea senzație alături de Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu cu trupa Exotic. Erau tinere, frumoase și extrem de apreciate de public. Timpul a trecut, iar Julia a preferat să se retragă treptat din lumina reflectoarelor, spre deosebire de fostele sale colege care fac parte în continuare din peisajul monden autohton. Iată cum arată acum Julia Chelaru.

Cum arată acum Julia Chelaru, la mai bine de două decenii de când făcea furori în trupa Exotic

Andreea Bănică, Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu au format în anul 1999 ”Exotic”. Trupa înființată de cele trei cântărețe s-a destrămat rapid și fiecare a pornit pe drumul ei: Andreea Bănică a devenit parte a formației „Blondy”, alături de Cristina Rus, iar Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu s-au unit și au format trupa „Sexxy”.

Citește și: Andreea Bănică face educație financiară cu fiica ei, Sofia: „M-am supărat foarte tare”. De ce o pune să muncească de la 14 ani VIDEO EXCLUSIV

În ceea ce o privește pe Julia Chelaru, artista a avut parte de o serie de schimbări în viața sa în anii care au urmat. A preferată să se retragă ușor din lumina reflectoarelor, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Bogdan Jianu, însă divorțul de bărbat i-a produs multă durere.

Cei doi au pus punct mariajului în mare secret, iar el și-a găsti fericirea în brațele fostei gimnaste Cătălina Ponor. La rândul ei, Julia Chelaru trăiește și ea o poveste de dragoste de ceva vreme cu un alt bărbat și nu este exclus ca pe viitor cei doi să se și căsătorească.

”M-aş mai mărita o dată, de ce nu? Înainte îmi păsa de gura lumii, dar acum nu mă mai cramponez de nimic, vreau să fac ce simte inima. Am primit un inel de la el, dar nu inelul ăla încă. Eu aş mai face o nuntă, mai ales că el nu a avut niciodată parte de aşa ceva. Nu a fost niciodată mire. Când iubeşti un om vrei să fii cu el şi cu acte”, spunea solista la acea vreme, pentru click.ro.

Julia Chelaru a trecut cu greu peste divorțul de fostul soț, iar corpul ei a suferit câteva modificări, mai ales în ceea ce privește kilogramele. Artista și-a păstrat însă trăsăturile din tinerețe și arată în continuare extrem de bine.

Acum este zâmbitoare, fericită și împlinită alături de noul ei iubit, John.

”Este normal că trebuie să ții dieta sub control… că mai scap pe la un spectacol și mănânc ceva bun de pe masă… asta este… se mai întâmplă la fiecare. Nu poți să mănânci de toate și să faci sport că nu se potrivește. Eu sunt foarte mulțumită de corpul meu pe care îl am acum. Nu vreau să fiu slabă, mie îmi plac femeile cu forme și vreau să fiu o femeie cu forme, dar tonifiată.

Iar ca număr de kilograme eu nu mă pricep la asta, este în funcție de organism. Important este ca atunci când te uiți în oglindă să îți placă de tine cum arăți. Dar pot spune că vreau în jur de cinci-șase kilograme cam pe acolo. Kilogramele de care o să scap vreau să se transforme în ceva frumos în așa fel încât corpul să fie armonios”, spunea vedeta, de curând, pentru sursa citată mai sus.

Julia Chelaru
Julia Chelaru

Julia Chelaru, despre fosta ei colegă de trupă, Andreea Bănică: ”Tăioasă la limbă. Puțin sarcasm, puțin venin”

Julia Chelaru și Andreea Bănică au un trecut comun. Cele două, alături de Claudia Pătrășcanu, au fost componente ale formației ”Exotic”. În urmă cu ceva timp, Julia Chelaru a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre fosta ei colegă de trupă Andreea Bănică.

La rubrica ”Sosuri iuți”, aceasta a rpeferată să răspundă întrebărilor moderatorului decât să mănânce picant. Și a dezvăluit care erau defectele Andreei Bănică.

”Prea ambițioasă. Când eram împreună, ea avea această ambiție de a se propulsa, de a fi ea ce trebuie. Eram în trupă și trebuia să fim cumva egale, dar ea era o bombă sexy și voia cumva să iasă (n.red.: în evidență).

Puțină vanitate. Ușor individualistă. Individualism ca ușor egoism. Și uneori tăioasă la limbă, la vorbă. Puțin sarcasm, puțin venin”, a declarat Julia Chelaru la Pro TV.

”Toate acestea sunt și calități”, a mai adăugat vedeta.
Citeşte întreaga ştire: Ce spune Julia Chelaru despre Andreea Bănică, fosta ei colegă din trupa „Exotic”. „Era tăioasă la limbă. Puțin sarcasm, puțin venin”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *