O mai știi pe Natalia Oreiro din Înger sălbatic? A ajuns de nerecunoscut la 46 de ani, suferă de o boală rară

La 20 de ani făcea furori în telenovele

Cine își mai aduce aminte de Natalia Oreiro din Înger sălbatic? Pe când avea doar 21, actrița a interpretat rolul lui Milagros din telenovela ”Înger Sălbatic”, care făcea furori în anii ’90. Acum, celebra actriță a ajuns de nerecunoscut. În plus, suferă de o boală rară.

Cum arată Natalia Oreiro la 46 de ani

Natalia Oreiro era cea mai cunoscută actriță de telenovele a anilor 90 în România. Bruneta, originară din Uruguay, a devenit celebră rolul lui Mili din Înger Sălbatic, unde a jucat alături de Facundo Arana. Natalia Oreiro are acum 46 de ani și suferă de o boală neurologică severă.

Așa arată Natalia Oreiro la 46 de ani/ sursa foto: instagram

În urmă cu mai bine de 10 ani, Natalia Oreiro a fost inclusă în topul celor mai frumoase femeii din lume. Cu toate acestea, la începutul anilor 2000, doctorii au diagnosticat-o pe Natalia Oreiro cu misofonie. Afecțiunea vedetei este extrem de rară și nu există tratament!

„Misofonia apare când repetarea unui sunet generează disconfort, iritare, un nivel înalt de anxietate și când pacientul percepe acel sunet ca pe o amenințare. Această problemă este considerată rară pentru că nu intră în domeniul patologicului. Devine patologie când ajunge în punctul în care afectează viața cotidiană a individului. Cazurile ușoare sunt foarte multe, să știți. Cum ar fi, de exemplu, faptul că nu poți adormi noaptea dacă auzi anumite sunete.”, susțin medicii.

Citește și Cu ce se ocupă Joana Benedek de când a renunțat la telenovelele mexicane. Cum arată cea mai faimoasă actriță din România la 52 de ani!

De ce boală suferă actrița din Înger Sălbatic

Fosta actriță a mărturisit că se luptă cu această afecțiune de când era copil. Această boală generează disconfort în fața anumitor sunete și de cele mai multe ori Natalia este nevoită să folosească dopuri de urechi pentru a evita factorii perturbatori. De asemenea, mestecatul gumei cu gura deschisă sau scrisul cu pixul o deranjează până în punctul în care începe să dezvolte palpitații și frisoane, creându-i o stare de anxietate.

„Guma de mestecat pentru mine este punctul maxim, și pixul. Există un grup în Argentina care are această patologie. De exemplu, mă urc într-o mașină și dacă omul care conduce are gumă de mestecat, îmi pun căștile direct.”, a mai precizat Natalia Oreiro.

Citește și: Cum arată acum și ce face Natalia Oreiro. Galeria foto impresionantă cu îndrăgita actriță din Înger Sălbatic

Deși se confruntă cu probleme de sănătate, Natalia Oreiro arată senzațional la 46 de ani. Timpul pare să nu fi trecut deloc peste frumoasa actriță care se bucură de o siluetă de invidiat. În plus, pe rețelele de socializare, Natalia nu se sfiește să apară nemachiată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *