O nouă despărțire neașteptată în showbiz? A șters toate pozele cu iubitul de pe internet

Cuplul celebru care s-ar fi despărțit.
O nouă despărțire neașteptată în showbiz? A șters toate pozele cu iubitul de pe internet

Este bomba momentului în showbiz-ul românesc. Un cuplu celebru s-ar fi despărțit. Tânăra a șters toate pozele cu iubitul ei de pe rețelele de socializare, ceea ce ne duce cu gândul la o rupere a relației. Iar declarațiile lui adâncesc și mai mult misterul.

O nouă despărțire neașteptată în showbiz?

O nouă despărțire în lumea mondenă din România? Este întrebarea care stă acum pe buzele tuturor după ce Naomi (30 de ani), iubita lui Florin Ristei (36 de ani), a șters toate pozele cu patenerul său de pe conturile de socializare.

Citește și: Cum a reacționat Florin Ristei, după ce s-a spus că iubita lui este însărcinată. Artistul a dezvăluit totul, adevărul nebănuit

Cei doi erau împreună de 3 ani și păreau că formează cuplul perfect. Erau mereu zâmbitori, îndrăgostiți și plini de viață atunci când se afișau împreună, astfel că nici măcar apropiații lor nu ar fi bănuit că relația lor este pe cale să se destrame.

Dar iată că, din păcate, povestea celor doi se pare că a ajuns la final. Florin Ristei a oferit o primă reacție pe marginea acestui subiect, dar a fost evaziv în declarații. Artistul a mărturisit că orice este posibil, însă a preferat să nu dea prea multe detalii.

”Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea.”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Florin Ristei pentru Click!.

Despre cei doi s-a mai spus în trecut că s-au despărțit, după ce Florin Ristei postase pe rețelele de socializare un mesaj care lăsase să se înțeleagă acest lucru. Ulterior, el a lămurit situația și a spus ferm că nu se pune problema de așa ceva.

Cum s-au cunoscut cei doi

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii X Factor, iar povestea lor de dragoste a început la scurt timp după ce frumoasa britanică a părăsit competiția. Relația dintre ei a evoluat rapid, în ciuda gurilor rele care nu le dădeau nicio șansă, iar la scurt timp după ce au început să formeze un cuplu, Florin Ristei a cerut-o pe iubita lui de soție.

În urmă cu un an, el a mărturisit că nu își dorește să se grăbească cu nunta, iar despre copil nici nu se punea problema, deoarece își doreau să se ocupe de carierele lor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *