O recunoști? Simpatica fetiță a ajuns una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. A jucat într-un serial de mare succes

A participat și la Miss România

Scris de: Daoud Andra

16 Feb. 2024

Fetița din fotografie este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. În prezent, are 49 de ani și, de-a lungul timpului, a jucat atât în filme, cât și pe scena de la teatru. Majoritatea românilor o știu datorită rolului pe care l-a jucat într-unul dintre cele mai de succes seriale de televiziune. O recunoști?

Fetița din imagine a jucat într-un serial de mare succes

În fotografie avea doar câțiva ani, însă și în prezent păstrează coafura cu breton. Actrița din imagine a debutat în anul 1997 și de atunci a apărut constant atât la televizor, în filme și seriale, cât și pe scena de la teatru. Rolul cu care cei mai mulți o asociază este cel din sitcomul ”La Bloc”, unde a jucat alături de Dana Rogoz și Laura Cosoi.

Alina Chivulescu, căci despre ea este vorba, a interpretat-o pe Bella, soția lui Nelu Curcă și mama vitregă a lui Mimi (Dana Rogoz) în serial. Actrița este căsătorită din anul 2018 cu regizorul și producătorul Dan Chișu, între ei fiind o diferență de vârstă de 19 ani. Cei doi s-au stabilit pe Coasta de Azur, dar vin des și în România. Alina Chivulescu a mai fost căsătorită între anii 1999 și 2003 și are un băiat din acea căsnicie.

Citește și: Îl recunoști? Azi e unul dintre cei mai cunoscuți artiști. Are o carieră impresionantă și milioane de fani

Alina Chivulescu, alături de Dana Rogoz și Adela Popescu

A câștigat Miss România

Actrița a absolvit UNATC în anul 1999 și atunci a făcut pasul către teatru și televiziune. Cu 7 ani mai devreme, Alina Chivulescu cocheta cu lumea modelling-ului și a participat la concursuri de frumusețe, atât în țară, cât și în străinătate. Calitățile fizice au ajutat-o să se facă remarcată, iar în anul 1992 a câștigat concursul Miss România.

Citește și: Vedeta din imagine a făcut furori în anii ’90, însă acum nu mai are nimic din strălucirea de altădată. Cu greu o recunoști

În același an a participat și la Miss Marea Neagră, organizat în Bulgaria. Actrița originară din orașul Constanța a obținut premiul al II-lea în țara vecină. Între anii 1994 și 1998 a prezentat Festivalul de Muzică de la Mamaia.

În ceea ce privește cariera cinematografică, Alina Chivulescu a avut roluri în filme precum ”Orient Express”, ”Ho Ho Ho” sau ”Selfie”. A jucat și în seriale și telenovele românești. Pe lângă ”La Bloc”, românii au mai văzut-o în ”Îngerașii”, ”Vine poliția!”, ”Aniela”, ”Iubire și onoare”, ”Fructul oprit” sau ”O nouă viață”. De asemenea, a jucat și în ”Las Fierbinți”, la început, fiind soția primarului Vasile (Gheorghe Ifrim).

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *