“Oamenii care ar trebui să-ți fie familie îți sunt doar rude”. Oana Roman, nevoită să ia o decizie radicală: “Din păcate”

Oana: "Eu niciodată nu mi-am permis să judec, să jignesc sau să vorbesc urât la adresa membrilor familiei mele"

Oana Roman le-a mărturisit urmăritorilor săi că a fost nevoită o decizie radicală! După o perioadă destul de agitată, cu despărțirea de Marius Elisei, tensiunea dintre ea și Cantica pe motiv că aceasta nu-și vizitează mama, Oana Roman și-a luat timp, s-a gândit și a ales să facă ce este mai bine pentru ea.

Oana Roman, nevoită să ia o decizie radicală: „Eu niciodată nu mi-am permis să judec, să jignesc”

După perioada recent, Oana Roman s-a văzută nevoită să ia decizii radicale. Una dintre ele este să elimine din viața sa anumite persoane chiar din familie. Ulterior, vedeta a vorbit despre faptul că ea nu și-a permis să-i judece sau să-i jignească pe cei din familia sa. Din partea lor însă nu a avut parte de aceeași atitudine. A mărturisit și faptul că a tras următoarea concluzie: uneori oamenii care ar trebui să îți fie familie îți sunt doar rude.

„Am fost puțin mai absentă zilele astea. (…) Am avut niște evenimente în familia mea. Și pentru că după seara de joi în care am fost la emisiune la Dan Capatos, am vrut să stau un pic mai mult cu mine, să pritocesc în niște gânduri. Și să realizez că da, decizia pe care am luat-o de a elimina pur și simplu din viața mea niște persoane care în principiu ar trebui să fie parte din viața mea… Ideea este că și voi în viața voastră trebuie să înțelegeți că vi se poate întâmpla ca la un moment dat să trebuiască să luați niște decizii pentru binele vostru care să nu fie în concordanță cu ceea ce ar trebui să fie firesc în viața unui om. Că uneori oamenii care ar trebui să îți fie familie îți sunt doar rude. Eu niciodată nu mi-am permis să judec, să jignesc sau să vorbesc urât la adresa membrilor familiei mele. Doar am constatat lucruri pe care lucruri pe care am avut curajul să le spun fără să-i înjur, fără să le vorbesc urât și fără să îi judec. Ei nu au făcut același lucru și a trebuit să iau această decizie”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, nevoită să ia o decizie radicală
Oana Roman, nevoită să ia o decizie radicală

Ce părere are Oana Roman despre oamenii care o jignesc

Oana Roman mărturisește că a fost jignită, judecată și comentată, însă ea consideră că, de fapt, persoana care face asta are o problemă, nu ea. Din acest motiv, vedeta nu răspunde cu aceeași monedă ci preferă să îi evite pe oamenii de acest fel.

„Și mai e o treabă, am spus-o și am să o spun la nesfârșit: bă nene, dacă tu simți nevoia să mă comentezi, să mă judeci, să mă faci în toate felurile, să-mi spui cât sunt eu de nenorocită, cât sunt eu de putredă, cât sunt eu de penibilă, cât sunt eu de urâtă, cât sunt eu de proastă și așa mai departe. lucru pe care foarte mulți oameni îl fac, chestia asta e despre tine, nu despre mine. Dacă simți nevoia să faci lucrurile astea înseamnă că tu ai o problemă, tu ai o frustrare, tu ai niște lipsuri, tu ai o nefericire”, a mai spus Oana Roman.

Vă reamintim că recent Oana Roman a declarat că nu mai vorbește cu sora sa, Catinca. Vedeta mărturisește că și-a rugat sora să meargă la mama lor deoarece ea era prinsă cu mai multe lucruri. Catinca a refuzat, motiv pentru care Oana a rupt orice legătură cu ea. Potrivit ei, Mioara Roman nu a mai văzut-o pe Catinca din iunie-iulie anul trecut.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
2.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *