Oamenii cei mai importanți din viața mea m-au trădat. După șapte ani de căsnicie, am aflat că soțul meu are o relație cu verișoara mea

Nu știu dacă aș putea să-l iert, chiar dacă l-aș primi din nou acasă.
Oamenii cei mai importanți din viața mea m-au trădat. După șapte ani de căsnicie, am aflat că soțul meu are o relație cu verișoara mea

Am ajuns să trăiesc șocul vieții mele, după șapte ani de căsnicie. Am aflat că soțul meu are o amantă. Dar nu orice amantă. Ese chiar veerișoara mea, cea cu care mi-am petrecut copilăria. A fost ca sora mea, eu fiind singură la părinți. Cu alte cuvinte, oamenii cei mai importanți din viața mea m-au trădat.

Nu știu dacă voi putea să-l iert

Nu știu dacă o să-l iert vreodată. Nici pe el, dar nici pe ea. Am trăit dezamăgirea vieții mele când am aflat.

Corina venea la noi în casă fără să fie nevoie să ne anunțe. Era ca și sora mea, iar soțul meu o trata exact astfel. Noi două ne-am petrecut copilăria împreună. Ea locuia cu bunica noastră, părinții ei fiind plecați în străinătate. Eu cu părinții mei locuiam la două case distanță, așa că eram mereu împreună. Și acum locuim la fel, doar că eu nu mai am părinți. Ai mei s-au stins, din păcate, într-un tragic accident în urmă cu cinci ani. La scurt timp a plecat și bunica, din cauza supărării. De atunci, noi două am constatat că ne avem doar una pe alta. Ea nu e căsătorită, iar o relație serioasă nu știu să fi avut până acum. E frumoasă, inteligentă, poate chiar prea inteligentă. Și un pic prea conștientă de calitățile ei, așa că bărbații nu prea stau lângă ea multă vreme.

Am aflat de relația lor într-un mod ciudat

Acum, la 33 de ani, ea spune că nici nu își mai dorește o relație, pentru că i se pare că toți bărbații sunt sub nivelul ei. Toți, mai puțin al meu, pe care aparent îl găsește suficient de bun ca să mi-l ia. Nu mi-am imaginat niciodată că ar fi în stare de așa ceva. Dar am aflat că au aproape un an de când mă înșală amândoi.

Și modul în care am aflat a fost surprinzător. Ne-am înscris amândouă la școala de șoferi. Așa s-a întâmplat, că nu am făcut-o până acum, dar am decis că avem nevoie și noi de permis, ca să nu mai fim dependente de alții. Nu mi-am făcut probleme când soțul meu venea cu noi mereu să ne susțină. Dar apoi se ocupa mai mult de ea decât de mine. Nici asta nu mi-a dat de bănut, pentru că aveam impresia că ea se descurcă mai slab decât mine. Dar când a venit examenul, ne-am înscris deodată evident. El însă s-a preocupat doar de ea. Nici măcar nu m-a întrebat dacă m-am descurcat sau nu. În schimb, pe ea a îmbrățișat-o, a felicitat-o, a fost foarte bucuros pentru ea. Atunci mi s-a întâmplatceva. Efectiv am văzut ceea ce, aparent, toată lumea vedea, în afară de mine.

Oamenii cei mai importanți din viața mea m-au trădat

M-am enervat pe ei, amândoi și l-am întrebat foarte nervoasă dacă nu se bucură și pentru mine. Adică a fost cu subînțeles. Atunci l-am văzut că roșește la față. A înțeles că am văzut ceva ce nu ar fi vrut. După ce am mers acasă m-am certat cu el. A fost prima oară în viața mea când i-am făcut o criză de gelozie. Nici nu știa cum să se apere, pentru că nu mă văzuse așa niciodată. Ș nici nu era pregătit pentru o astfel de ieșire a mea. Așa că într-un final a recunoscut că se întâlnesc de o vreme.

Am crezut că îmi pică cerul în cap. Toată lumea mea s-a prăbușit când l-am auzit. Îmi venea să mor. Să fug undeva, să mă tezesc din visul acela urât.

Atunci i-am zis să plece din casa mea. Știu că am vorbit foarte urât cu el, exact după cum m-am simțit.

Cu ea nu am mai vorbit. Când a venit la noi, încercând să afle ce s-a mai întâmplat, i-am spus să plece și să uite că exist.

Acum soțul meu mă tot caută. Tot vine acasă cu motivul să-și mai ia din haine. Dar nu duce nimic. Încearcă să mă convingă să ne împăcăm. Au trecut trei luni de atunci și încă nu știu ce să fac. Oamenii cei mai importanți din viața mea m-au trădat. E foarte greu de trecut peste asta. Nu știu dacă l-aș putea ierta, chiar dacă l-aș primi din nou acasă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *