Oana Ioniță încă se luptă cu fostul soț pentru a stabili domiciliul băiatului la ea. Ce spune despre Maxim: „Avem o relație mult mai bună!” EXCLUSIV

Cum se înțelege cu fiul ei

Oana Ioniță și Florin Butnaru divorțau în urmă cu doar câteva luni, având custodie comună pentru cei doi copii, însă Isabel locuiește la ea, în timp ce Maxim stă cu tatăl. Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” a obținut, de curând, un program de vizită pe care îl poate avea cu băiatul, însă procesele nu s-au finalizat aici. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a vorbit despre ce se întâmplă în continuare și ce speră să obțină după această decizie.

Oana Ioniță, detalii despre procesul cu fostul soț

Oana Ioniță își poate vedea fiul săptămânal, de două sau patru ori, după ce a primit undă verde de la judecători pentru acest lucru, după 6 luni de la depunerea ordonanței presidențiale. Aceasta, aflată la deschiderea târgului „Ghidul miresei” ne-a mărturisit că își dorește o relație mai clară cu fiul său, mai ales pentru că speră ca domiciliul acestuia să fie stabilit la ea. Totuși, procedura durează foarte mult, căci fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” susține că a depus actele în urmă cu 8 luni:

„S-a finalizat o parte din proces, adică cel pe ordonanța presidențială pe care am depus-o! După 6 luni, adică foarte târziu, s-a finalizat cu un program de vizită pe care pot să îl am cu Maxim! Cu procesul pe care l-am început în luna septembrie suntem abia la partea administrativă, după 8 luni de când a început procesul pentru stabilirea domiciliului și a unor relații mai clare!

Eu, în primul rând, îmi doresc stabilirea domiciliului lui Maxim la mine. Atunci, lucrul acesta durează foarte mult! Nu știu cât! Până acum nici nu ne-am întâlnit în instanță și au trecut 8 luni de când am depus actele. Sper să fie cât mai repede, dar se tărăgănează din partea părții adverse!”

Citește și: Oana Ioniță, după divorț: “Am o relație!”. Cum reușește să se înțeleagă cu fostul soț pentru a petrece timp cu ambii copii VIDEO EXCLUSIV

Cum se înțelege acum cu Maxim

În același timp, Oana Ioniță ne-a mărturisit că are o relație mai bună în acest moment cu fiul ei, căci reușește să îl vadă mai des. Totuși, vedeta speră să ajungă la legătura pe care o avea cu Maxim înainte ca domiciliul lui să fie stabilit la tată:

„Nu îl văd! Dar acum suntem bine, avem o relație mult mai bună. Mi-aș dori să avem relația pe care o aveam înainte de a pleca el de la mine. Știu că putem să o avem pentru că orice copil poate să discute și poate să ajungă la relații normale cu mama lui atâta timp cât poate să o vadă în mod constant!”

Citește și: Ce sfat le dă Oana Ioniță părinților care trec prin divorț, după ce fiul său a rămas în grija fostului soț. „Să fie foarte atenți când semnează convențiile, să își ia un avocat”VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *