Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc de căsătorie? „E un pas firesc într-o relație în care partenerii își doresc același lucru” EXCLUSIV

S-au cunoscut pe platourile de filmare de la Antena 1 și au luat relația treptat, mai întâi au fost prieteni, apoi iubiți.
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc de căsătorie? „E un pas firesc într-o relație în care partenerii își doresc același lucru” EXCLUSIV

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale momentului. Cei doi au luat relația treptat, mai întâi au fost prieteni, apoi iubiți. Acum s-au mutat împreună și își fac planuri. Chiar dacă nu au vorbit deschis despre acest pas firesc, ei nu exclud ideea de a-și petrece toată viața împreună. Oana ne-a povestit despre marea lor dragoste, în interviul exclusiv pentru Ego.ro.

Oana Moșneagu: „Relația noastră de prietenie începuse să fie mai mult de atât”

Cei doi actori, acum colegi pe platoul de filmări al serialului „Adela”, difuzat de Antena 1, au așteptat ceva timp până să anunțe public că formează un cuplu. Deși ambii erau singuri când și-au dat seama că între ei este mai mult decât o simplă prietenie, abia la începutul acestui an au decis să se afișeze ca un cuplu în toată regula. Oana și Vlad sunt însă împreună din vara anului trecut.

„Noi ne-am asumat public relația la începutul acestui an. Și odată făcut acest pas, am vorbit și despre cum și când a început totul. Și anume în vara anului trecut, când ne-am dat seama că relația noastră de prietenie începuse să fie mai mult de atât. Nu suntem non-stop împreună pentru că eu sunt pe set când el nu e. Și invers, personajele noastre nu se intersectează prea des în povestea serialului.

Dar întrucât ne-am și mutat împreună luna asta, da, timpul liber e comun. Numai că nu avem foarte mult, așa că noi simțim că nu stăm niciodată suficient de mult împreună, momentan”, a povestit Oana Moșneagu în exclusivitate pentru EGO.ro.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, un cuplu de actori îndrăgiți
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, un cuplu de actori îndrăgiți

„Căsătoria e un pas firesc într-o relație în care partenerii își doresc același lucru”

Oana și Vlad nu au grăbit în niciun fel lucrurile, însă familiile lor par că vor să-i vadă mai repede căsătoriți și să le aducă nepoți.

„Ai mei își doresc mult să aibă nepoței, am auzit de multe ori, sub o formă sau alta, întrebarea „Tu nu vrei să ai familie, să te așezi la casa ta, să faci un copil cât încă ești tânără?”. Dar am încercat să le explic de fiecare dată că acest pas vine natural, la timpul lui pentru fiecare om. Și că programarea asta socială a măritișului și al unui copil nu funcționează pentru mine. Căsătoria e un pas firesc într-o relație în care partenerii își doresc același lucru. Dar mai cred că actul în sine nu îți garantează o căsnicie, cu atât mai puțin una stabilă sau fericită”, ne-a mai povestit actrița.

A experimentat o „sarcină”, în serialul ”Adela”

În momentul de față, Oana nu se gândește la un copil, preferând să se concentreze asupra carierei. Însă ne-a mărturisit că s-a amuzat și s-a bucurat de experiența pe care i-a oferit-o rolul din serialul „Adela”, aceea de a intra în pielea unei femei însărcinate.

„Cred că mi-ar fi fost mult mai greu să joc apoi pierderea sarcinii și toată suferința care vine în urma acestui eveniment. Am avut chiar și niște dureri de spate, pentru că burta falsă pe care o purtam nu era tocmai ușoară. Interesant este că și primeam mesaje de felicitare pentru sarcină. Unii telespectatori au fost induși în eroare de pozele postate de mine în perioada aia de filmări, se pare. Iar în privința unei sarcini reale, îmi doresc să devin mămică la un moment dat, categoric”, ne-a mai declarat interpreta personajului Andreea.

Actrița a experimentat rolul de gravidă în serialul de la Antena 1
Actrița a experimentat rolul de gravidă în serialul de la Antena 1

Oana Moșneagu: „Nu mă culc niciodată nedemachiată”

Fără îndoială, Oana l-a cucerit pe Vlad cu felul ei de a fi. Dar și prin faptul că este o femeie frumoasă, printre cele mai frumoase tinere actrițe din România. Culmea este că tânăra nici nu face eforturi, totul datorându-se unei gene bune.

„Silueta mea pare impecabilă, fetele de la costume au grijă să mă îmbrace astfel încât să îmi avantajeze corpul. Tenul este posesorul fericit al unei gene bune, și mama și bunica au tenul impecabil, chiar dacă poartă semnele vârstei. Iar părul nu l-am vopsit niciodată până la „Adela” și e ca în cazul tenului. Încerc să păstrez într-o formă cât mai bună ce mi-a dat natura, să mă îngrijesc. Adică lucruri simple. Să nu mă culc niciodată nedemachiată și fără să fi aplicat cremă hidratantă”, ne-a povestit amuzată actrița.

Actorii s-au mutat împreună și au planuri comune
Actorii s-au mutat împreună și au planuri comune

„Se făceau glume pe seama numelui meu. Nici nu aveam prenume pentru colegii mei”

De altfel, tânăra ne-a mărturisit că nu a fost preocupată atât de mult de felul în care arată. Cu atât mai mult în copilărie, când avea picioarele pline de vânătăi și zgârieturi de la cât alerga prin curtea bunicilor.

„Oana își petrecea vacanțele la bunica ei din partea mamei, la Purcăreni, un sat care e la 15 minute de orașul meu natal. Acolo am crescut până aproape de vârsta școlii. La „maica”, așa își spunem eu bunicii mele. Acolo Oana era un copil care alerga mult, se cățăra în toți copacii, se împiedica foarte des și îi era frică de șoareci și de vampiri. De șoareci încă îmi mai e. Prieteni băieți nu am avut în adolescență. Dar nici titulatura de „drama queen” nu cred că mi s-a potrivit vreodată”, ne-a povestit Oana despre copilăria ei.

Copilăria ei nu a fost mereu extrem de frumoasă. Căci a avut destul de mult de suferit din cauza numelui, Moșneagu, care îi atrăgea tot felul de porecle.

„Clar se făceau glume pe seama numelui meu. Nici nu aveam prenume pentru colegii mei. Tocmai pentru că numele de familie era atât de ofertant (râde). Dar se făcea mișto de mine pe multe teme, nu numai asta a numelui. Așa că nu, nu mă număr printre copiii care au avut parte de o adolescență „cool”.

Oana este una dintre cele mai frumoase actrițe
Oana este una dintre cele mai frumoase actrițe

Personajul Andreea i-a adus celebritatea Oanei Moșneagu

Oana s-a orientat către actorie destul de târziu, la 25 de ani, însă a reușit repede să intre în atenția publicului. Totuși, celebritatea a cunoscut-o odată cu rolul negativ din serialul „Adela”. Abia de curând și-a dat seama cât de multă lume o recunoaște și se bucură de asta. Mai mult, își asumă faptul că a devenit persoană publică.

„A fost momentul în care, în metrou sau în piață, oameni pe care eu nu îi știu se uitau la mine ca și cum m-ar ști. Și apoi mă întrebau dacă eu sunt „Andreea” din Adela sau dacă eu sunt „Oana”. În social media tu ai controlul, tu alegi cât și ce expui din viața ta. În afara platformelor, din cauza pandemiei și a timpului liber limitat, nu prea am ieșit „în lume”. Deci nu mă simt invadată în niciun fel, momentan”, a mai povestit Oana Moșneagu pentru Ego.ro.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *