Oana Roman a răbufnit, după ce sora ei a acuzat-o că minte și a numit-o bolnavă: “Nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare”. Mesaj tranșant

Este război în toată regula între surorile Oana și Catinca Roman.
Oana Roman a răbufnit, după ce sora ei a acuzat-o că minte și a numit-o bolnavă: “Nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare”. Mesaj tranșant

Oana Roman a răbufnit, după ce sora ei a acuzat-o că minte și a numit-o bolnavă. Catinca Roman a declarat că Oana nu achită din banii ei azilul pentru mama lor și că ar profita de condiția Mioarei Roman pentru a-și face promovare. Replica Oanei Roman pentru sora ei nu a întârziat să apară. Fiica fostului premier Petre Roman i-a dat un răspuns acid Catincăi, pe care o acuză că se contrazice singură în declarații.

Oana Roman a răbufnit, după ce sora ei a acuzat-o că minte și a numit-o bolnavă

Surorile Roman sunt de mai multă vreme în conflict. Oana și Catinca nu ratează nicio ocazie să se atace reciproc în spațiul public. Ultimul episod de acest gen a început să escaladeze după ce Catinca Roman a spus despre sora ei că minte atunci când susțne că suportă singură cheltuielile cu azilul mamei lor, care se învârt în jurul sumei de 15.000 de lei.

În opinia Catincăi, totul este achitat din pensia Mioarei Roman, fără ca Oana să contribuie financiar la îngrijirea mamei sale.

„E bolnavă, din păcate (n.r: psihic). Nu plătește din banii ei azilul, ci din pensia mamei. Pensia mamei plus pensia de handicap îi ajung. Nici măcar nu mă mai agit. Oana se face singură de râs.”, a declarat în urmă cu o săptămână Catinca Roman, potrivit Cancan.

Acuzațiile creatoarei de modă nu au rămas însă fără ecou. Oana Roman a izbucnit la adresa surorii sale și i-a transmis un mesaj acid pe rețelele de socializare. Fiica fostului premier al României insinuează că cea bolnavă ar fi, de fapt, sora ei, care a declarat în trecut că ia tratament medicamentos ce nu îi permite să conducă mașina.

Citește și: “Se face singură de râs!”. Din ce bani plătește de fapt Oana Roman azilul mamei. Sora ei, Catinca, a spus clar

“Nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare”

Ma mult, Oana Roman susține că sora sa se contrazice în declarațiile pe care le face și a precizat că nu dorește să se mai lase „călcată în picioare”.

”1. Ori știm unde e mama pentru că facem o oră pe drum-vezi prima declarație din martie. Ori nu știm nici măcar cum se numește locul- vezi declarația din iunie.

Unde și când m-am plâns vreodată cât și cum sunt cheltuielile? Unde și când am spus de unde plătesc? Unde și când am spus cât plătesc din banii mei?
Eu sunt ‘bolnavă’? Sau cine spune cu subiect și predicat că are probleme și ia tratament medicamentos care nu îi permite să conducă mașina până la mama?

Și cu asta am încheiat definitiv și revocabil acest subiect. Puteți să sunați și să provocați cât vreți, eu nu voi mai cădea în plasa voastră. Alții da. Eu nu! Dar nici nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare” a scris Oana Roman pe pagina ei de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *