Oana Roman, copleșită de gesturile romantice făcute de Marius Elisei. Surpriza de care a avut parte vedeta la mare EXCLUSIV

Oana Roman și Marius Elisei sunt îndrăgostiți ca în prima zi. Vedeta a povestit despre gesturile romantice pe care le face Marius Elisei pentru ea și de surpriza de care a avut parte la mare din partea soțului ei.
Oana Roman, copleșită de gesturile romantice făcute de Marius Elisei. Surpriza de care a avut parte vedeta la mare EXCLUSIV

Oana Roman și Marius Elisei, care se bucură de o fetiță minunată, Isabela, au trecut prin numeroase provocări împreună. Cu toate acestea, cei doi au reușit să găsească o cale către împăcare de fiecare dată. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce gesturi romantice face partenerul ei, explicând că iubirea nu se menține cu diferite daruri. Mai mult, fiica lui Petre Roman a punctat că ea și tatăl fiicei sale încearcă să găsească un echilibru în viața lor amoroasă.

“Suntem bine. Avem și noi momente mai bune, mai proaste”

Întrebată cum stă cu dragostea, Oana Roman a mărturisit că viața ei de cuplu decurge bine. Vedeta, aflată la ziua de naștere a fiicei lui Brigitte Pastramă, ne-a explicat că, la fel ca orice cuplu, ea și Marius Elisei se bucură atât de momente frumoase, cât și de momente mai puțin bune. Totuși, ei încearcă să găsească un echilibru:

“Suntem bine. Avem și noi momente mai bune, mai proaste. Per total, ne luptăm să găsim un echilibru, despre asta este vorba. Da, cumva da, să știi (n.r.  “dragostea învinge întotdeauna).”

Ce spune despre familia ei

Mai mult, Oana Roman a subliniat că familia ei este una normală. Chiar dacă atât ea, cât și Marius Elisei sunt cunoscuți de către publicul din România, vedeta a explicat că se confruntă cu aceleași probleme pe care le întâlnesc oamenii din țară în viața de zi cu zi:

“Suntem o familie normală, cu toate bunele și relele pe care le are o familie normală. Eu asta spun tot timpul și celor care mă urmăresc. Trebuie să înțeleagă că noi suntem niște oameni fix la fel ca ei. Diferența este că, bun, apărem la televizor, dar, în rest, viața noastră se desfășoară fix după același tipar ca viața oricui. Și noi avem probleme, avem greutăți, avem momente când nu ne merge bine, momente când ne merge mai bine. Ne confruntăm și noi cu aceleași lipsuri, aceleași probleme, aceleași facturi îngrozitoare.”

Oana Roman

De ce a ales să își expună viața

Fiica lui Petre Roman a preferat să vorbească cu urmăritorii ei ori de câte ori trecea printr-un episod dureros, expunând de fiecare dată adevărul despre ce se petrece în viața ei:

“Eu întotdeauna am fost așa și acesta este un lucru pe care eu consider că îl datorez celor care mă urmăresc. Este datoria mea față de acești oameni care mă urmăresc, unii de 30 de ani, ca eu să fiu reală și corectă față de ei și să le arăt exact cum este viața mea reală.”

Fanii ei își dau seama dacă trece printr-un moment greu

Chiar dacă există momente în care se gândește să nu mai vorbească de anumite clipe din viața ei, Oana Roman a explicat că nu poate să mintă. Urmăritorii vedetei își dau seama imediat dacă trece printr-un episod dureros, astfel că îi lasă o mulțime de mesaje:

“Mai îmi spun chestia asta (n.r. că nu mai vrea să expună anumite momente), dar, după stau și mă gândesc că eu nici nu pot să mint. Plus că, chiar dacă nu spun nimic, cei care mă urmăresc mă simt imediat. O zi, două, trei, încep și îmi scriu: “Ce este cu tine? Nu ești bine, ceva s-a întâmplat.” Eu nu am cum să mint. Dacă sunt într-o perioadă proastă, se vede imediat. Și atunci, nu mai bine spun ca să fiu corectă?”

Cum o surprinde Marius Elisei

Întrebată cum o împacă Marius Elisei după o ceartă în cuplu, Oana Roman a spus că dragostea nu constă în cadouri, ci în gesturi frumoase. Partenerul ei a avut grijă să o surprindă chiar când se afla la mare, alături de Isabela:

“Nu este vorba de cadouri. Iubirea nu constă în cadouri, sincer. Sunt gesturi pe care le face, lucruri frumoase. Acum ne-a făcut o surpriză extraordinară. Eram la mare cu Isa și eu i-am tot spus: “Haide, vino și tu!”. Și apoi că: “Am treabă, nu știu.” M-a sunat dimineața la 9, m-a întrebat: “Te-ai trezit?”. I-am zis: “Da, m-am trezit, cobor la micul dejun. Mai vii sau nu mai vii?”. “Nu știu, te anunț eu dacă vin”. Când am coborât, era jos, pe terasă, mă aștepta. Astea sunt mai importante ca orice cadou.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *