Oana Roman, despre plecarea din România. Ce schimbări a început să facă în viața ei pentru a ajunge unde își dorește: “Nu o să fiu singură” EXCLUSIV

Fiica lui Petre Roman are planuri mari de viitor. Unde vrea să se mute

Oana Roman merge, în fiecare vară, în vacanță în Franța, unde se simte extraordinar. Vedeta ne-a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, că a început să își pregătească plecarea din România, însă mutarea nu o să fie una definitivă. Ea o să revină în țară de sărbători sau ori de câte ori are timp liber. De asemenea, ea ne-a vorbit despre viața de mămică, punctând că fiica ei este independentă și cuminte.

Oana Roman, dezvăluiri despre plecarea din România

Oana Roman se bucură de o vară plină. Fiica lui Petre Roman se relaxează la mare sau în Franța, unde merge în fiecare an. De asemenea, aflată la ziua de naștere a fiicei lui Brigitte Pastramă, ea ne-a spus că mai visează la o vacanță cu familia, în Grecia sau în Turcia:

“Am fost la mare câteva zile, aproape o săptămână. Acum ne pregătim să plecăm în Franța. Plec la Cannes în fiecare an de 30 de ani. Ne întoarcem, mai stăm puțin, iar o să plecăm la mare. După care probabil că o să mai plecăm undeva toți trei, ori în Grecia, ori în Turcia, pe undeva pe lângă, nu foarte departe. Nu am stabilit exact.”

Oana Roman, despre fiica ei: “Eu nu simt că am un copil, simt că am o prietenă”

Vedeta ne-a explicat că micuța ei, Isabela, este independentă și cuminte, reușind să gătească, să se pregătească singură pentru orice eveniment și să fie mereu la curent cu tot ce se întâmplă. Oana Roman a dezvăluit că este ușor să o crească pe fiica ei, simțind că are o prietenă alături:

“Foarte ușor, eu recunosc. Știu că stârnesc invidii, dar am cel mai cuminte și mai independent și mai educat copil din lume. Eu nu am simțit niciodată o presiune, o teamă, o oboseală în a crește acest copil. Ea, din momentul în care s-a născut, a fost extrem de cuminte, extrem de ascultătoare, foarte bună, foarte pozitivă. A crescut independentă, am avut grijă ca ea să fie independentă. Eu nu simt că am un copil, simt că am o prietenă. Isa, de la 3, 4 ani, mănâncă singură, se îmbracă singură, mai nou se spală pe cap, se usucă, se coafează singură, gătește, își face micul dejun. Nu că o pun eu, dar nu ne lasă să facem noi, se supără dacă vreau să fac eu în locul ei. Își face omletă, friptură, salate, deserturi. Azi mi-a zis că trebuie să mergem să cumpărăm căpșuni ca să facem înghețată. Se culcă singură, se îmbracă, își alege singură hainele, știe ce are de făcut, unde are de mers, când are de mers. Este cel mai ușor de crescut copil din lumea asta. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și sunt recunoscătoare pentru că mi-a dăruit așa o minune de copil.”

Nu a mai putut face încă un copilaș: “Mi-aș fi riscat viața”

După ce a născut-o pe fiica sa, Oana Roman a avut câteva probleme, astfel că medicii i-au explicat că și-ar putea risca viața dacă ar mai rămâne însărcinată. Pentru a avea încă un bebeluș, ea ar fi trebuit să facă mai multe operații:

“Din păcate, la mine nu s-a mai putut, eu am avut foarte mari probleme de sănătate când am născut și în urma operațiilor pe care le-am avut, din păcate, lucrul acesta nu s-a mai putut. Doctorii mi-au interzis și asta a fost. Mi-aș fi riscat viața. Mi-au spus că există riscul să îmi pierd chiar viața dacă nu am grijă. Pentru a putea face încă un copil ar fi trebuit să fac mai multe operații. În fine, ar fi fost foarte complicat. Asta este.”

“Eu am crescut-o foarte liniștită, este un copil care niciodată nu a făcut crize, niciodată nu a țipat”

De asemenea, Oana Roman ne-a explicat că fiica ei este sensibilă, așa că este atentă ca locurile în care o duce să fie liniștite:

“Ea este un copil foarte bun, foarte cuminte, nu am ce să zic, este o bucurie și o încântare. Este foarte sensibilă, în același timp. Trebuie să aibă și ea ceva. E foarte sensibilă și o afectează lucrurile. Dacă vede că sunt discuții sau se vorbește pe un ton mai ridicat sau este lumea foarte agitată, chestiile ăstea o afectează. Eu am crescut-o foarte liniștită, este un copil care niciodată nu a făcut crize, niciodată nu a țipat, niciodată nu a urlat, niciodată nu a plâns ca să deranjeze. Așa a fost de mică. Când vede în jur oameni sau copii care sunt foarte agitați, o afectează foarte tare. Trebuie să am grijă să o duc mereu într-un mediu în care ea să se simtă bine și în largul ei.”

Ce spune despre comunitatea ei de pe Instagram

Fiica lui Petre Roman ne-a vorbit cu drag de urmăritorii ei, care o sprijină și îi oferă multă dragoste. Oana Roman a punctat că procentul celor care îi transmit vorbe grele este foarte mic:

“Eu am o comunitate foarte bine definită de oameni care mă urmăresc constant de foarte mulți ani, care sunt lângă mine și care mă susțin, care îmi sunt suport și sprijin în anumite momente. Eu sunt recunoscătoare pentru că am un public atât de fidel și atât de unit în jurul meu. Cu toții avem hateri. Norocul nostru sau cel puțin al meu este că procentul celor care sunt așa este infim în comparație cu cei care sunt OK și care vorbesc cu mine și care interacționează cu mine. Există un procent de hateri la toată lumea, la mine încă este un procent destul de mic.”

Se pregătește de plecarea din România

Vedeta a început să își facă planuri cu privire la o plecare din România. Ea a vorbit cu diverse persoane pe care le cunoaște din Franța, pentru a se asigura că, în momentul în care o să ajungă acolo, o să se bucure de câteva proiecte. De asemenea, în locul respectiv se află și prietenele ei:

“Este un proiect la care eu lucrez și pentru care am început să fac pași foarte concreți deja, de anul ăsta. Fac pași concreți deja și începem să ne organizăm, încet, încet. Isa să meargă la Institutul Francez, să învețe o bază de franceză, ca apoi eu cu ea să pot vorbi mai mult. Eu am și foarte multe cunoștințe acolo, încep să vorbesc cu ei pentru a stabili niște conexiuni în vederea unor proiecte și a unor job-uri pe care să le am când mă duc acolo. Prietenele mele cele mai bune trăiesc pe Coasta de Azur. Una este de 15 ani acolo, alta de 10, alta de 8. Practic, dacă mă duc acolo, eu am și aceste prietene minunate și extraordinare care sunt ca familia mea, ca surorile mele. Deci, nu o să fiu singură. Eu merg oricum acolo de 30 de ani, este practic ca la mine acasă.”

Mutarea nu o să fie una definitivă

Cu toate acestea, Oana Roman se gândește să se mai întoarcă, din când în când, în România. Vedeta o să revină în țară de sărbători:

“Franța este aproape, pe Costa de Azur sezonul durează o anumită parte din an. Sunt luni din an în care nu este sezon și activitatea este mai restrânsă și atunci sunt perioade în care o să putem să venim și să stăm și în România, când are Isa vacanțe și așa mai departe. Putem să venim de Crăciun, de sărbători, în perioade în care activitatea acolo nu este atât de agitată. Adică nu o să plecăm definitiv.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *