Oana Roman, după ce Marius Elisei nu a plătit pensia alimentară în 3 ani: “Sunt recunoscătoare că sunt capabilă să îmi întrețin copilul singură”

Vedeta susține că fostul soț nu se implică financiar în creșterea Isabelei!

Oana Roman și Marius Elisei au semnat actele de divorț în urmă cu 3 ani de zile. De atunci, bărbatul nu ar fi plătit pensia alimentară fiicei sale în vârstă de 10 ani, cel puțin asta susține celebra creatoare de conținut. Totodată, ea a spus, de curând, că alocația Isabelei ar ajunge tot în buzunarele fostului ei partener de viață. Iată ce a mărturisit influencerița!

Oana Roman, un nou atac la adresa fostului soț

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014 și au divorțat oficial în 2021. În prezent, bărbatul și-a găsit liniștea alături de o brunetă, în timp ce influencerița pare să se fi axat pe creșterea fetiței sale.

Recent, creatoarea de conținut a mărturisit că se ocupă singură de Isabela. Ea a precizat că fostul partener nu ar fi plătit pensie alimentară niciodată. De asemenea, alocația copilei ar ajunge într-un cont administrat de Marius Elisei, la care vedeta nu are acces.

”Nu primește de la tatăl ei niciun fel de pensie alimentară. De când am divorțat, de 3 ani, nu s-a plătit pensie alimentară niciodată. Nu primește, de asemenea, nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces, cel puțin până astăzi (n.r. marți 21 mai) nu am primit acces la acel cont și pensia alimentară nu se plătește deloc.

Practic, ea are doar banii ei, făcuți de ea, și banii munciți de mine, pe care îi cheltui ca să îi plătesc școala, pentru că este la o școală privată, toate activitățile, absolut toate cheltuielile”, a declarat Oana Roman pentru Cancan.

Cei doi foști soți nu-și mai vorbesc deloc

În cadrul aceluiași interviu, fiica lui Petre Roman a spus că nu mai vorbește deloc cu Marius Elisei. Însă, ea ar fi încercat să ia legătura cu el pe cale oficială, trimitandu-i câteva mail-uri, însă nu a primit niciun răspuns.

”Nu doresc să discut cu dânsul absolut deloc. Am discutat pe cale oficială, prin e-mail așa cum și-a dorit și dânsul. I-am trimis 2- 3 e-mail-uri în care l-am întrebat dacă dorește totuși să plătească această pensie alimentară. Nu mi-a răspuns niciodată la aceste email-uri, dar există și alte căi, vom vedea.”, a spus Oana Roman.

Citește și Oana Roman a dezvăluit de ce Marius Elisei își vede fiica o dată la câteva luni, deși stă în București: “Nu se vede cu tatăl ei decât cam două ore”!

”Am avut alte priorități”

Între timp, vedeta s-a ocupat de înmormântarea mamei sale și de parastasul acesteia, dar acum lucrurile s-au mai liniștit și urmează să se gândească cum va rezolva situaţia. Totuși, influencerița este recunoscătoare că își poate întreține fiica singură, fără probleme.

”Deocamdată am avut alte priorități. Slavă Domnului, mulțumesc lui Dumnezeu, sunt recunoscătoare că sunt capabilă să îmi întrețin copilul singură, fără probleme”, a mai adăugat creatoarea de conținut.

Citește și Cum a apărut Oana Roman la parastasul de trei luni al mamei sale. Vedeta a organizat totul singură, cum a fost surprinsă în biserică!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Test IQ de weekend. Unde este ascuns lacătul diferit? Ai 5 secunde la dispoziție să...
Suporteri români arestați pe aeroportul din Munchen înainte de meciul cu Ucraina! Motivele sunt halucinante:...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Oana Roman s-a săturat de singurătate şi a dat anunţ matrimonial: 'Caut...'
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul...
A spus 'DA'! Prezentatoarea TV, ținută super sexy la cununia civilă! Wow, ce rochie!! FOTO
Connect-R a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță! „Fiica mea nu mai...
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
SORA lui Babasha, fotografiată FĂRĂ sutien pe plajă! POZA a ajuns pe internet
Descoperă secretele astrologice ale zilei de mâine: cum să deblochezi portalul echilibrului și fericirii
Astăzi, universul alege: vezi zodia destinată pentru succes nebănuit
12 zodii, 12 povești de succes: Fiecare zodie își înfruntă provocările și obține triumful
Dani Oțil, nemulțumit de meniul de la nunta lui Răzvan Simion. S-a plâns, în direct,...
Cum arată acum Petru, băiatul pe care Andreea Berecleanu îl are din căsătoria cu Andrei...
Mesajul transmis de milionar Nick Rădoi după ce a suferit mai multe operații: ”Durerile au...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *