Oana Roman, în lacrimi. Ce a spus despre mama sa. Emoțiile au copleșit-o când a făcut anunțul

Oana Roman: "Eu plâng în hohote și nu mă pot opri de atâta emoție"
Oana Roman, în lacrimi. Ce a spus despre mama sa. Emoțiile au copleșit-o când a făcut anunțul

Oana Roman a trecut prin clipe cu adevărat emoționante zilele trecute. Fiica ei, Isabela, a făcut un gest înduioșător, iar vedeta nu și-a putut stăpâni lacrimile. Totul are legătură cu mama sa, Mioara Roman.

Mioara Roman se simte mai bine după operația la șold

Oana Roman a dezvăluit recent că mama sa se simte mai bine. În urmă cu câteva luni Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, a suferit o operație la șold și a avut nevoie să fie internată într-un centru de recuperare. Pentru că lucrurile au mers bine, Mioara Roman poate fi mutată din acest centru de recuperare înapoi unde stătea înainte.

„Săptămâna asta este una cu multe zile libere, de aceea nu știu dacă o să reușesc să mă organizez să o duc înapoi săptămâna asta. Trebuie să o și pregătesc în acest sens, deși ea m-a tot întrebat dacă mai merge înapoi în „garsoniera” ei, cum spune ea, de acolo, de la centrul special. Vreau să fac în așa fel încât tranziția să fie cât mai simplă și cât mai ușoară pentru ea, având în vedere toate problemele pe care, din păcate, încă le are și pe care, din păcate, le va avea pentru totdeauna. Știu că o să-mi dea Dumnezeu putere, forță și soluții ca totul să fie bine și ea să fie foarte bine, pentru că asta este cel mai important”, a spus Oana Roman.

Imaginea emotionanta postata de Oana Roman
Oana Roman, alături de fiica și de mama ei. Au vizitat-o la centrul de recuperare

Oana Roman, în lacrimi. Ce a scris Isabela despre bunica ei

Isabela a emoționat-o până la lacrimi pe mama sa. Oana a făcut totul public după ce a văzut ce compunere înduioșătoare a făcut micuța Isabela despre bunica ei, Mioara Roman.

„Isa a făcut această compunere despre mama. Eu plâng în hohote și nu mă pot opri de atâta emoție”, a spus Oana Roman.

Ulterior a publicat o fotografie cu compunerea scrisă de Isabela despre bunica ei. Astfel internauții au înțeles de ce Oana Roman a izbucnit în lacrimi atunci când a citit ce a scris fiica ei.

„Pe bunica mea o cheamă Mioara, dar noi toți o alintăm Mia. Mie mi se pare cea mai frumoasă bunică. Ea are părul castaniu închis și ochii căprui ca ciocolata. Este o bunică bună, calmă și iubitoare. Când eram mai mică, îi plăcea să mă răsfețe. O iubesc mult și nu mi-aș dori să fie altfel decât este. Când zâmbește ea, se luminează casa”, a scris Isabela despre bunica ei, Mioara Roman.

Oana Roman își vizitează mama la centrul de recuperare ori de câte ori poate și menține legătura cu oamenii de acolo. În trecut, Oana a dezvăluit care sunt costurile de la centrul de recuperare unde este mama sa. Vedeta plătește aproximativ 500 de lei pe zi, iar în acest preț sunt incluse mâncarea, cazarea, îngrijirea și recuperarea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *