Oana Roman, în lacrimi în fața fanilor. “Mulți ați observat că sunt mai tristă în ultima vreme”. Ce dezvăluire le-a făcut vedeta

Oana Roman: "Eu nu pot să vă mint"

Oana Roman trece printr-o perioadă delicată. Cunoscută pentru faptul că este mereu sinceră cu urmăritorii săi, vedeta le-a dezvăluit și de data aceasta ce se întâmplă. Mulți dintre fanii săi au observat deja că este mai tristă în ultima vreme.

Oana Roman, în lacrimi în fața fanilor. “Mulți ați observat că sunt mai tristă în ultima vreme”

Oana Roman le-a mărturisit prietenilor de pe Instagram că are o perioadă mai grea. De asemenea, se simte epuizată atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Vedeta a declarat că ea nu poate să-i mintă pe urmăritorii săi, astfel că în curând le va povesti ce i se întâmplă.

„Știi momentul ăla când simți că îți fuge pământul de sub picioare? La mine de epuizare fizică, dar mai ales psihică. Mulți ați observat că sunt mai tristă și mai obosită în ultima vreme. Eu nu pot să vă mint. Mâine sper să am putere și timp ca să vă explic tot. Și să lămuresc tot. Noapte bună, dragilor”, a spus Oana Roman marți seară pe rețelele de socializare.

Oana Roman
Oana Roman

A doua zi însă, Oana Roman a revenit pe InstaStory unde a spus că a primit mai multe mesaje în care urmăritorii îi spuneau că nu trebuie să se justifice în fața nimănui. La final, vedeta a declarat că este într-o situație grea, incertă și trebuie să ia decizii și să le pună în aplicare.

“Situația este grea, incertă în sensul în care trebuie să iau niște decizii pe care cred că deja le-am luat, dar trebuie să le pun și în aplicare. Mulțumesc mult”, a spus Oana Roman.

Oana Roman, în lacrimi: “De emoție pozitivă, nu de supărare”

Oana Roman a început să plângă atunci când o persoană apropiată i-a spus că ea este motivația lui atunci când crede că nu mai poate. Vedeta le-a povestit fanilor de pe Instagram, mărturisind că a fost emoționată până la lacrimi.

“Am lacrimi. Dar de emoție pozitivă, nu de supărare. Un om m-a motivat azi, deși el spune că eu sunt motivația lui atunci când crede că nu mai poate, zice dacă ea poate pot și eu. Și m-a emoționat tare. Mulțumesc!”, a scris Oana Roman în dreptul unui filmuleț în care apare cu lacrimi în ochi.

Oana Roman, cu ochii în lacrimi
Oana Roman, în lacrimi în fața fanilor

Oana Roman se pregătește pentru operație

Oana Roman, în vârstă de 46 de ani, se pregătește să apeleze la o intervenție chirurgicală, care să o ajute să arate mai bine. Oana a slăbit câteva kilograme bune în ultimul timp și a rămas cu piele în exces. Din acest motiv își dorește să facă abdominoplastie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.9 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *