Oana Sîrbu din ”Liceenii” a împlinit 54 de ani. ”Nu-mi doresc nimic mai mult decât am” EXCLUSIV

A primit urări și de la foștii ei colegi din film, Ștefan Bănică Jr și Cesonia Postelnicu: ”Chiar i-am visat azi-noapte”
Oana Sîrbu din ”Liceenii” a împlinit 54 de ani. ”Nu-mi doresc nimic mai mult decât am” EXCLUSIV

Oana Sîrbu a împlinit ieri 54 de ani. Când a zburat, însă, timpul? Mai ieri o vedeam în rolul Danei, din ”Liceenii”, romantica și sensibila elevă, îndrăgostită de Mihai, rol interpretat de Ștefan Bănică Jr. La ceas aniversar, Oana Sîrbu ne-a făcut o confesiune, în exclusivitate pentru ego.ro: ”Nu-mi doresc nimic mai mult decât am!”.

Oana își ”închiriază” vocea pentru cărți audio: ”Recent am înregistrat un roman de mare succes, Camerista”

Oana Sîrbu a primit sute de mesaje și de urări, ieri, de ziua ei de naștere. A împlinit 54 de ani, dar și-a păstrat frumusețea și timiditatea, calități cu care reușește și acum să cucerească publicul. Oana Sîrbu a sărbătorit pe scenă, fiind invitată să susțină un recital pentru publicul de care i-a fost atât de dor. Înainte de eveniment, artista ne-a făcut o scurtă declarație, în exclusivitate pentru ego.ro:

”De ziua mea de naștere, nu-mi doresc nimic mai mult decât am. M-au sunat atâția colegi, prieteni, admiratori! M-au sunat și colegii din ”Liceenii”, Mihai, Ștefan, Cesonia, chiar i-am visat azi-noapte, ce coincidență! M-am bucurat. Acum încerc să parcurg toate mesajele, sunt sute, mii și minunate. Mă bucură bucuria oamenilor! Va fi o zi splendidă pe care o voi încheia cu un recital! Vă mulțumesc tuturor! ”.

Oana ne-a vorbit și despre colaborările din această perioadă, prilej cu care am aflat că-și ”închiriază” vocea pentru audiobooks (cărți audio):

”Am mult spectacole și recent am înregistrat un roman de mare succes, ”Camerista”, care s-a vândut în toată lumea. Am terminat ieri citirea lui, înregistrarea va fi urcată pe o platformă online de audiobooks din România. E o colaborare foarte tentantă pentru mine”.

Secretele ei de frumusețe: ”Folosesc creme bune, masaje, mă feresc de soare”

Oana Sîrbu arată superb, are aceeași greutate din anii de liceu și aceeași siluetă de invidiat. Ea ne-a vorbit despre secretele frumuseții:

”Nu fac nimic deosebit. Mă bucur că am același „aer”. Încă. Am început să adaug grăsimi bune în alimentație. Folosesc creme bune, masaje, mă feresc de soare. În rest, mă bucur de o siluetă și de gene moștenite de la oameni supli și longevivi și mai ales frumoși pe dinăuntru”. Întrebată de reporterii ego.ro până la ce vârstă ar putea purta o femeie o rochie mini, ea ne-a răspuns: ”Până la orice vârstă, dacă știe să se armonizeze. Să fie și îndrăzneață, dar deloc penibilă, să-și poarte anii frumos și cu mândrie, în echilibru de planuri energetice. Să fie în armonie cu ea însăși”.

La ceas aniversar, Oana Sîrbu ne-a făcut o confesiune
Oana Sîrbu, alături de Ștefan Bănică Jr, în ”Liceenii”, în urmă cu 36 de ani

S-a supărat rău pe șoferii din București: ”Românii s-au schimbat, câteodată nu îi recunosc!”

Oana și-a manifestat nemulțumirea față de traficul infernal din Capitală:

”Lumea, românii, de fapt, s-au schimbat, câteodată nu-i recunosc, fiindcă eu i-am cunoscut altfel, acum treizeci și șapte de ani, de când am început oficial să cânt, și le colindam orașele, comunele și satele. Din patru chestii, câte aveam de rezolvat azi, am bifat doar două, din cauza circulației auto, mai exact a urii și înverșunării cu care circulă unii, pe străzile amărâte ale metropolei noastre. Așa că am tras pe dreapta, adică acasă, savurez o limonadă cu mentă și, până la drumurile de seară, mă gândesc cu drag și sunt nerăbdătoare pentru întâlnirea de mâine. Pian, prosecco, șampanie, sau ce vreți voi, în inima Capitalei pe care eu o iubesc și o respect pe cât pot, vă ofer o bucățică de romantism. Și frumos… În luna mai, luna florilor…”.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023
9.1 27 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *