Oana Zara, despre reîntâlnirea cu Bebe Cotimanis la filmările pentru „Lia, soția soțului meu”. „El m-a jurizat pe mine și într-un concurs de talente” VIDEO EXCLUSIV

Oana Zara o interpretează pe Dana Pescaru, fiica lui Marcel și a Mariei, personaje interpretate de Bebe Cotimanis și Carmen Ionescu

Pentru mulți tineri actori este o onoare și mai ales un moment de fericire atunci când ajung să lucreze cu mari actori ai României. Cu atât mai mult cu cât au șansa să facă echipă cu idolul lor. I s-a întâmplat Oanei Zara, care a sărit în sus de bucurie când a aflat că va juca alături de Bebe Cotimanis în serialul „Lia, soția soțului meu”. Oana Zara a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că primul lucru a fost să caute poza pe care o făcuse cu ani în urmă alături de Bebe Cotimanis și să o arate celor din producție pentru a o folosi în serial.

Oana Zara, fiica lui Bebe Cotimanis în serialul „Lia, soția soțului meu” de la Antena 1

Oana Zara o interpretează pe Dana Pescaru, fiica lui Marcel și a Mariei, personaje interpretate de Bebe Cotimanis și Carmen Ionescu. Deși este o mare onorare să joace alături de nume mari ai teatrului românesc, pentru tânără a fost și o mai mare onoare să fie pe același platou cu cel pe care îl admiră de-o viață.

 

„El este tatăl meu și abia aștept să ne vedeți împreună. Avem o relație foarte faină tată-fiică. Eu sunt preferata lui. Mai am și un frate, dar pe el nu îl îndrăgește așa mult. Sau cel puțin că nu arată. Este o onoare să lucrez cu domnul Bebe Cotimanis și sunt foarte fericită că am avut șansa să ne întâlnim în asemenea proiect. Și sunt foarte fericită că m-a dus pe mine capul să dau la Facultatea de Actorie. El este foarte generos pe set cu actorii. Noi avem mai multe secvențe împreună și stăm mai mult de vorbă. Chiar s-a creat o relație foarte frumoasă de prietenie. Îmi povestește despre adolescența lui, despre cum a dat el la actorie, despre ceilalți actori, despre proiectele pe care le-a avut și îmi dă și sfaturi în același timp. Când lucrăm la secvențe îmi dă sugestii, îmi spune ce aș putea să fac, ce filme să mai văd, la ce piese de teatru să mai merg. E foarte generos și asta îmi place super mult”, ne-a povestit Oana Zara despre întâlnirea cu Bebe Cotimanis, completând că actorul este atât de indulgent cu ea la filmări, încât nu se supără nici atunci când se întâmplă să se întrerupă filmarea din cauza ei.

„Când mă încurc se întâmplă că mă bufnește râsul și fac niște crize de râs interminabile și toată lumea se uită la mine și îmi spune să mă concentrez, dar eu nu pot să mă opresc. Nu se întâmplă să mă încurc că nu știu textul sau alte lucruri, eu mă pregătesc foarte bine pentru că așa m-am învățat din facultate să-mi fac meseria cum trebuie. Așa că eu sunt tocilara grupului”.

Citește și – Anca Sigartău, schimbare majoră de look la 55 de ani. Și-a vopsit părul albastru pentru rolul său din “Lia, soția soțului meu”

„„N-ai idee cât m-am bucurat la casting, după ce am aflat că am luat rolul ”

Pentru Oana Zara este primul ei mare proiect de televiziune, însă nu și prima interacțiune cu Bebe Cotimanis pe micul ecran. În urmă cu aproape 6 ani, tânăra a participat la show-ul „Românii au talent”, acolo unde a ajuns până în finală și unde a fost jurizată chiar de cel care acum îi este tată în serial.

„Este prima interacțiune de aceste fel cu domnul Bebe Cotimanis. Dar ne-am cunoscut în alte împrejurări. El m-a jurizat pe mine într-un concurs de talente, a fost în juriu și ne-am mai întâlnit întâmplător când filma el un promo și atunci am făcut o poză cu dânsul, pe care noi acum o folosim în serial. Eu cu tatăl meu din serial chiar avem o poză când eram noi tinerei. E singura poza din serial care este chiar pe bune. Am pus poza direct pe grup și mi-a dat inimioare când a văzut-o. Mi-a zis că îi pare rău dar nu mai ține minte când am făcut poza, dar își amintește că ne-am mai întâlnit, chiar și de concursul de talente la care am participat”, a mai povestit Oana Zara pentru EGO.ro, mărturisind că nu o să uite niciodată ziua în care a aflat că a luat castingul.

„N-ai idee cât m-am bucurat la casting, după ce am aflat că am luat rolul și mi-au zis că tatăl meu o să fie Bebe Cotimanis. Nu îmi venea să cred. Îmi doream enorm și cred că am atras cumva chestia asta”.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Dumnezeule! Ce a spus Prinţul William despre Kate, după vestea BOLII CUMPLITE. Au fost lacrimi:...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor...
De necrezut! Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e...
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama...
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 20 Aprilie 2024. Astazi, Racul va fi pus in situatii dificile, Sagetatorul va face...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 20 Aprilie 2024. Nativii din zodia Taur vor avea câteva discuții mai aprinse,...
Ești pregătit? Mâine, fiecare zodie primește cheia succesului
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *