Oana Zăvoranu, mărturisiri incredibile la 12 ani de la divorțul de Pepe: “L-am iubit foarte mult”. Ce s-a întâmplat între ei, înainte de despărțire

Declarații explozive ale Oanei Zăvoranu despre Pepe: ”Eu n-am să fiu nesimțită ca el să spun că a fost cea mai mare greșeală a vieții mele”
Oana Zăvoranu, mărturisiri incredibile la 12 ani de la divorțul de Pepe: “L-am iubit foarte mult”. Ce s-a întâmplat între ei, înainte de despărțire

Oana Zăvoranu, mărturisiri incredibile la 12 ani de la divorțul de Pepe. Bruneta s-a destăinuit cu privire la fosta relație cu prezentatorul emisiunii ”Te cunosc de undeva” și a făcut dezvăluiri incendiare despre acesta.

Oana Zăvoranu, mărturisiri incredibile la 12 ani de la divorțul de Pepe

Oana Zăvoranu și Pepe au format unul dintre cele mai controversate cupluri în urmă cu mai bine de un deceniu. Încă de la începutul relației, cei doi s-au lovit de refuzul ambelor familii, care nu își doreau să îi vadă împreună.

Însă în ciuda dorinței apropiaților de a-i vedea despărțiți, Oana Zăvoranu și Pepe au continuat să își trăiască povestea de iubire, iar după câțiva ani s-au și căsătorit. În 2011 însă au pus punct relației și au divorțat. În ciuda iubirii pe care artistul i-o purta, Oana Zăvoranu a fost cea care decis ceară divorțul.

Acela avea să fie momentul declanșării unui scandal de proporții între cei doi foști parteneri. Chiar și în ziua de astăzi, după 12 ani de la divorț, subiectul despărțirii celor doi suscită interes.

Pentru că a primit o mulțime de întrebări legate de acest subiect de-a lungul timpului, chiar și în prezent, Oana Zăvoranu a decis să lămurească odată pentru totdeauna cum stau lucrurile.

Citește și: Anunțul făcut de Oana Zăvoranu, după ce s-a zvonit că divorțează de Alex Ashraf: “Mă confrunt cu probleme grave”. A dezvăluit tot

Vedeta a mărturisit că între ea și Pepe a fost o dragoste foarte puternică și că s-au căsătorit doar în baza sentimenteleor pe care le aveau la vremea respectivă. Frumoasa brunetă a dezvăluit însă că iubirea pentru fostul ei partener s-a stins cu multe luni înainte să divorțeze oficial.

„L-am iubit foarte mult, atât cât l-am iubit, eu n-am să fiu nesimțită ca el să spun că a fost cea mai mare greșeală a vieții mele. El poate să spună, pentru că el, săracul, nu este fericit.

A fost frumos cât a fost, dar s-a terminat, și din momentul în care s-a terminat și știți că s-a terminat pentru că nu l-am mai iubit, este mai mult decât aberant, stresant și inoportun să mă mai întrebați dacă îl iubesc pe Pepe.(…) Nu îl mai iubesc pe Pepe, nu mi-este dor de el, nu mă interesează ce face, îi doresc fericire, tot binele din lume. Am reușit să vă elucidez acest aspect care vă întunecă și nu vă lăsa să dormiți?(…) Eu am spus ce am avut de spus, vă blochez, pentru că mi se pare aberant. Omul are o familie, să-i trăiască, un copil sau mai mulți copii, e caz închis. Putem în această seară să închidem pentru totdeauna acest subiect?”, a declarat Oana Zăvoranu, în timpul unui live pe rețelele de socializare.

”Nu l-am mai iubit pe Pepe, de aceea am divorțat”

Vedeta a precizat că motivul despărțirii de Pepe a fost faptul că nu mai avea sentimente față de el cu mult timp înainte de a divorța . În acest context, Oana Zăvoranu a vrut să încheie toate discuțiile pe marginea acestui subiect și a răspuns răspicat celor care au întrebat-o dacă nu există posibilitatea să mai aibă sentimente față de Pepe.

Citete și: Ce a descoperit Oana Zăvoranu despre soțul ei. Scandal uriaș, după ce vedeta a aflat ce făcea Alex Ashraf

„Nu l-am mai iubit pe Pepe, că de aceea am divorțat de el. Am fost răstignită aproape ca Iisus pe cruce pentru că nu l-am mai iubit pe Pepe și pentru că m-am îndrăgostit de altcineva, zici că eram singura femei de pe Mapamond care se îndrăgostea și a existat acel personaj de care m-am îndrăgostit. El nu înțelegea, eu de 6 luni veneam acasă la 6 dimineața și tot încercam să-i spun că între noi nu mai e ok, dormeam pe covor și la un moment dat am divorțat. Vă dați seama că nu îl mai iubeam de dinainte să fiu divorțată de el, așa că nu am cum să-l iubesc acum, după atâția ani, dar l-am iubit foarte mult. A fost o dragoste foarte frumoasă, ne-am căsătorit din dragoste, am stat din dragoste, a fost o poveste din aia, noi doi împotriva tuturor. Se poate, ca femeie, să nu-l mai iubești pe cel de acasă. Sunteți nebuni la cap? Cum se  poate și ca bărbat să n-o mai iubești pe cea de acasă.”, a spus Oana Zăvoranu în live pe TikTok.

Oana Zăvoranu, despre Pepe: ”Ceva nu se pupa și a jucat murdar și urât”

Bruneta susține că divorțul de Pepe a fost mediatizat în special din cauza fostului ei soț, care contrar celor trăite de ei până atunci, a recurs la anumite gesturi total deplasate din dorința de a se răzbuna pe ea.

Unul dintre episoadele care au deranjat-o foarte tare pe Oana a fost cel în care cântărețul a dansat cu mama ei, Marioara Zăvoranu, în timpul unei emisiuni TV.

Vedeta a precizat că acela a fost momentul în care a decis să apeleze la vrăjitoare, pentru a afla ce se întâmplă cu viața ei, în contextul în care mama sa și Pepe, înainte de despărțire, erau cei mai mari dușmani, iar dintr-o dată, după divorț, au devenit prieteni.

„Când cea sau cel de acasă nu înțelege, se intră într-o stare penibilă și se ajunge de cele mai multe ori la divorț, urât sau frumos. El a vrut să fie urât, pentru că probabil că el mă iubea foarte mult la momentul la care am divorțat și a considerat că se răzbună pe mine și a făcut-o. Erau alte vremuri în TV  atunci. Acum, în 2023 nu s-ar mai fi putut face circul pe care l-a făcut el atunci, că s-a dus pe la toate televiziunile, de ziceai că a omorât pe cineva. Eram a nu știu câta femeie care se despărțea de soț, dar eram urâtă de toată populația României pentru că el cânta frumos și plângeau toate femeile și mă urau toți bărbații. E foarte simplu. La momentul ăla, să zicem, am fost înțeleasă greșit, erau și problemele cu mama.

El a fost foarte șiret și parșiv și a acaparat-o pe mama în acest scandal. Mama fiind inimă slabă, i-a cântat și a dansat cu ea într-o emisiune și atunci am  înnebunit, pentru că după ce mama ne făcuse 5-7 ani viața un calvar și era împotriva lui, cum era și mama lui, mi s-a părut aberant ca mama să se coalizeze cu el și el să aibă tupeul la o emisiune pe care o găsiți pe YouTube, și ăla a fost momentul în care am început să merg la vrăjitoare, pentru că am zis ceva îmi scapă, nu se poate 5 ani sau 7 ani mama mi-a făcut viața un calvar că nu mă vedea lângă el și acum mă despart și devin prieteni și mamei îi pare rău că nu mai e ginerele ei.

Ceva nu se pupa și a jucat murdar și urât și se și putea la vremea respectivă, în 2010 se putea mult în televiziune, se putea foarte mult. Acum nu se mai poate atât de mult. Acum, dacă s-ar despărți, doamne ferește, de vreuna din soțiile lui, nu l-ar mai băga nimeni în seamă. Deci, sper din tot sufletul că în această seară v-am lămurit că nu mi-este dor de Pepe, nu-l mai iubesc pe Pepe, nu îl visez pe Pepe. Îi doresc toate cele bune și să fie la el acolo împreună cu soția, cu copilul sau cu soțiile sau cu ce se simte el cel mai bine și am terminat pentru totdeauna acest subiect.”, a mai declarat Oana Zăvoranu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Primul interviu al lui Achim, fiul Cătălinei Grama
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *