Obiceiul neașteptat care atrage ghinionul. Ce să nu faci niciodată atunci când primești sau împrumuți bani. Sigur nu te-ai fi gândit la asta

Sfatul utile din partea unui astrolog
Obiceiul neașteptat care atrage ghinionul. Ce să nu faci niciodată atunci când primești sau împrumuți bani. Sigur nu te-ai fi gândit la asta

Ne folosim de bani peste tot pentru a cumpăra cele necesare. Pare destul de simplu să scoți banii din portofel și să îi oferi persoanei care îți vinde ceva. Află de mai jos însă cum trebuie să oferi banii și de ce nu este bine să îi dai direct în mâna persoanei respective.

De ce să nu dai bani din mână în mână. Sfatul de la astrologul Nicoleta Ghiriș

Astrologul Nicoleta Ghiriș explică de ce să nu dai banii de mână în mână, ci să îi pui pe o tejghea sau pe masă. De asemenea, aceasta a dezvăluit cum procedează atunci când în harta unei persoane vede pericol de accident. Sfatul ei este atunci să împrumute bani sau să se asigure că are bani asupra sa pentru a fi ferit de accidente.

„Nu dați bani din mână în mână dacă puteți. Lăsați-i jos pe tejghea undeva, uite, ți-am dat banii banii ăștia, dar nu ți-i dau în mâna ta. Pentru că începem să atragem și din partea cealaltă și bune, dar și rele, atenție! Știi că se spune banul este ochiul… Și atunci cumva da, dar banii ne salvează. Spre exemplu, eu când vă pericol de accidente pe o hartă, că se vede la un moment dat… eu le spun se împrumute de bani să rămână împrumutați sau să aibă bani asupra lor fizic. Energia aceasta banilor chiar ne ajută să nu facem accident”, a explicat astrologul Nicoleta Ghiriș în podcastul Octaviei Geamănu.

Vezi și – Ce culoare trebuie să fie mobila din casă pentru a atrage abundența. Sfaturi Feng Shui pentru a avea noroc la bani

Ce înseamnă dacă te mănâncă palma stângă sau dreaptă

În foarte multe locuri din lume senzația de mâncărime în palme este adesea considerată un semn că ceva important se va întâmpla sau că o schimbare majoră se apropie. De asemenea, mâncărimea mâinilor a fost asociată cu diverse superstiții care pot varia în funcție de mână.

Una dintre cele mai cunoscute superstiții este că dacă te mâncă mâna dreaptă vei primi bani și dacă este stânga va trebui să-i dai cuiva. Cu toate acestea, este foarte bine de știut că, dincolo de tradițiile și credințele populare, poate exista o cauză medicală în spatele mâncărimii excesive. Va fi întotdeauna important să consultați un medic în cazul în care simptomele reapar frecvent și devin oarecum inconfortabile.

Vezi aici – Ce înseamnă dacă te mănâncă palma stângă sau dreaptă. O veche superstiție arată clar, e legat de bani

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *