Obiceiuri regale pe care orice femeie ar trebuie să le respecte. Ce face Regina Elisabeta pentru a se menţine sănătoasă

Obiceiuri regale pe care orice femeie ar trebuie sa le respecte. Află trucurile care o ajută pe cea mai longevivă suverană a Marii Britanii să fie mereu în formă, la 96 de ani!
Obiceiuri regale pe care orice femeie ar trebuie să le respecte. Ce face Regina Elisabeta pentru a se menţine sănătoasă

Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit tocmai a împlinit 70 de ani pe tron. În scurt timp împlinește  96 de ani, dar pare că pentru monarh, timpul nu trece ca pentru toată lumea. Ea este mereu activă, cu un program încărcat, stoică în fiecare eveniment și întotdeauna responsabilă în toate obligațiile sale. Adevărul este că, pe lângă genetica grozavă și îngrijirea de primă clasă, monarhul are reguli stricte pentru a avea grijă de sănătatea ei. Obiceiurile Reginei Elisabeta a II-a sunt demne de urmat de către oricine își dorește să fie sănătos.

Știrile recente au arătat că că regina a fost infectat cu COVID-19. S-a spus, de asemenea, că nu a afectat-o ​​grav. A avut doar simptome asemănătoare gripei și urma să se întoarcă în scurt timp la activitățile ei. Întotdeauna s-a știut că Elisabeta a II-a se menține foarte sănătoasă. Ea a păstrat obiceiurile preventive pentru sănătate încă din tinerețe.

Obiceiurile reginei Elisabeta a II-a. Care sunt secretele longevităţii sale

Iată câteva dintre obiceiurile reginei Elisabeta a II-a care o ajută să se mențină în formă și să trăiască mai mult.

  • Dieta buna

Darren McGrady, care a fost bucătarul monarhului, a dezvăluit una din regulile reginei la cină. Ea nu servește alimente cu amidon la această masă a zilei. Evită cartofii, orezul sau pastele, preferând mâncăruri precum puiul cu salată. Istoricul Kate Williams a dezvăluit că nici regina, nici regretatul ei soț, Prințul Philip, nu mâncau mult.

  • Exerciții

Unu dintre obiceiurile reginei Elisabeta a II-a vine de la o vârstă foarte fragedă. Regina face exerciții de călărie, dar știe și când să se odihnească.

„Călărește o dată sau de două ori pe săptămână și merge pe jos în timpul zilei. Dacă nu are timp să plimbe câinii dimineața, o face după-amiaza (…) Nu își petrece ziua stând la un birou. În timpul unei ceremonii de inaugurare, stă în picioare până la 90 de minute”, spune Dickie Arbiter, fostul său secretar de presă.

  • Fără țigări și aproape fără alcool

„Oamenii fumau mult când regina era tânără, dar asta nu i-a atras niciodată atenția”, a dezvăluit Arbiter.

Elisabeta a II-a nu a fumat niciodată. Asta ar putea avea legătură cu faptul că tatăl ei, George al VI-lea, și bunicul ei patern, George al V-lea, au murit la o vârstă fragedă din cauza unor boli legate de fumat. De asemenea, spune fostul ei secretar de presă, „foarte rar o vezi bea mai mult de un pahar de alcool”, notează viviendoencasa.mx.

  • Fără stres, printre obiceiurile Reginei Elisabeta

Este bine cunoscut faptul că stresul este cauza multor boli și îmbolnăviri. Asta pe lângă creșterea riscului de infarct și accidente cardiovasculare. Este motivul pentru care regina știe când este timpul să delege persoane pentru unele sarcini.

„Nu cred că regina este stresată. Se poate supăra dacă ceva nu merge bine, dar de cele mai multe ori nu depinde de ea”, explică Arbiter.

  • Odihnă bună

În ciuda angajamentelor sale, monarhul doarme întotdeauna șapte ore și se trezește la ora 07:30 în fiecare zi.

  • Obiceiurile Reginei Elisabeta: Exerciții mentale

A fi Regina Angliei, desigur, aduce multe obligații. Dar regina își face timp să citească și să scrie corespondența. Se pregătește să vorbească cu oamenii, să primească și să revizuiască documente guvernamentale, iar această stimulare mentală o ajută să evite problemele de deficiență cognitivă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
8.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *