Obiecte care atrag norocul în grădina ta, potrivit Feng Shui

Obiecte care atrag norocul în grădina ta și decorul care atrage bunastarea, potrivit Feng Shui. Se spune că pentru a atrage norocul, este bine să fii înconjurat de obiecte speciale, cu o influență pozitivă. Iată care sunt obiectele care atrag bogăția și blochează vibrațiile rele.
Obiecte care atrag norocul în grădina ta, potrivit Feng Shui

Obiecte care atrag norocul în grădina ta și cum aduci energiile pozitive cu ajutorul Feng Shui. În ultimii ani, oamenii apelează la această disciplină atunci când își amenajează casa sau grădina locuinței, pentru a simți energie pozitivă la orice oră din zi sau noapte.

Obiecte care atrag norocul în grădina ta, potrivit Feng Shui

Se spune că pentru a atrage norocul, este bine să ai în grădina ta obiecte speciale, cu o influență pozitivă, care vă creează o stare de confort pe tot parcursul zilei. Oricine are colțul lui de relaxare. Fie că vorbim de grădina casei, un living sau dormitor.

Pentru Feng Shui, grădina de acasă este un loc foarte important pentru că de acolo se poate atrage prosperitatea. De aceea, este necesar doar să ai obiectele potrivite pentru a o realiza. Iată despre ce e vorba și ce sfaturi să urmezi.

Obiecte care atrag norocul in gradina ta

4 obiecte care atrag norocul în grădina ta. Decoruri cu energie pozitivă

Dintre toate sfaturile care există pentru a decora exteriorul casei tale, cele care ies în evidență sunt cele care au legătură cu averea și bogăție.

Așa cum am precizat mai sus, Feng Shui este o disciplină care se ocupă de aranjarea corecta a obiectelor pentru curgerea energiilor pozitive.

În această zonă, contemplați și acele lucruri care sunt noroc, atrag avere și bogăție și blochează vibrațiile rele. Ca să fii favorizată de toate aceste energii, alegeți cele 4 obiecte care nu pot lipsi din decorul grădinii tale pentru a avea bani.

Obiecte care atrag norocul în grădina ta, dar şi în casă

Țestoase decorative din ceramică

Dintre acele obiecte care atrag norocul se numără țestoasele decorative din ceramică. Aceste animale simpatice aduc noroc și simbolizează prosperitatea. Așezați aceste animale în grădina voastră și veți simți schimbarea. De asemenea, se crede că țestoasele reprezintă răbdarea, potrivit Feng Shui. De aceea, sunt mulți cei care aleg țestoasele fie pentru interiorul casei, fie în exterior.

Clopotul

Pune un clopot in gradina ta si stimulează circulaţia energiilor bune; acest obiect, făcând zgomot, alungă vibrațiile rele și dorințele negative. Este important să-l așezi în exteriorul casei tale, chiar în afara curții, sau ușilor din față.

Peștele decorativ

Alege figurine de pești pentru grădina ta. Potrivit Feng Shui, acest animal este un simbol al bogăției și fertilității, motiv pentru care sunt un obiect esențial în grădina casei tale. Alegeți-le pe cele care au culoarea aurie sau argintie.

Bambusul norocos

Evident, în grădina ta nu poți lipsi o plantă care atrage norocul, așa că, bambusul norocos este recomandat pentru grădina ta.  Acest bambus norocos, nu trebuie să lipsească din decorul exterior al casei pentru că toate energiile bune sunt aduse de el.

De altfel, sunt mulți cei care aleg bambusul ca și decorațiune pentru grădină. Depinde de gustul fiecărei persoane în parte. Chiar dacă nu sunteți înnebunit după acest bambus, nu strică să îi rezervați un colțișor, deoarece ne numără printre acele obiecte care atrag norocul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
8.5 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *