Obiecte vestimentare de prost gust. Nu le cumpăra niciodată

Iată care sunt acele piese vestimentare pe care trebuie să nu le cumperi niciodată.
Obiecte vestimentare de prost gust. Nu le cumpăra niciodată

Obiecte vestimentare de prost gust, care nu sunt la modă și din păcate, conturează o imagine greșită. În modă nu există anumite reguli vestimentare. Cu toate acestea, trebuie să luam în calcul regulile care țin de imaginea pe care vrem s-o transmitem celorlalți. De aceea, iată o listă cu anumite itemuri sau piese vestimentare pe care este bine să nu le cumperi.

Obiecte vestimentare de prost gust

Obiecte vestimentare de prost gust

Hainele din latex

Există oare ceva mai rău de atât, purtat mai ales în timpul zilei, când este cald afară? Probabil că nu. Hainele din latex nu sunt cel mai confortabil item vestimentar și nici nu intră în topul celor mai stilate. Sunt piese vestimentare moderne, nonconformiste, dar total nepotrivite la un eveniment.

Fie că este vorba de o petrecere în oraș sau de un cocktail, nu te gândi că vei fi in centrul atenției purtând o rochie din latex. Acest material nu face casă bună nici cu temperaturile ridicate și căldura, dimpotrivă favorizează transpirația. Orice material care lasă pielea sa respire este ideal pentru o ținută confortabilă.

Colanți nude

Colanții fac parte din categoria celor mai comode piese vestimentare. De aceea, este foarte bine să purtăm colanți acasă ori la sală. Însă, în niciun caz aceștia nu sunt potriviți pentru plimbarile prin oraș. Locul lor nu este pe stradă sau mai rău, la un restaurant. În special colanții nude purtați pe post de pantaloni definesc o imagine de prost gust.

Rochiile foarte transparente sau decupate

Există un trend al rochiilor cu decupaje sau al materialelor transparente care arată seducător. Dantela poate fi cu adevărat sexy dacă dezvăluie doar cât trebuie. La fel și decupajele umerilor sunt flatante pentru silueta feminina. La polul opus se situează rochiile transparente care dezvăluie corpul sau decupajele din zona sânilor sau a coapselor. Aceste detalii sunt vulgare și de prost gust. Nu cumpăra și nu purta astfel de rochii niciodată.

Blugi rupți la maxim

Blugii rupți sunt super cool. Dar blugii care sunt atât de rupti încât îți arată tot piciorul, nu sunt chiar atât de cool. Chiar dacă foarte multe vedete au promovat acest trend, de la Rihanna, la Miley Cyrus și alte celebrități care adoră să iasă în evidență, asta nu înseamnă că sunt chiar modele de urmat. Este vorba de moderație. Da, blugii puțin rupți arată foarte bine, dar excesele întotdeauna ne trimit în zona „așa nu” a modei.

Sandale papuci

Știm, este de preferat să schimbi pantofii cu toc pe cele mai comode încălțări. Însă, dacă mergi în oraș, sandalele papuci nu sunt chiar cea mai bună alegere. Numele acestora sigur spune totul, așa că probabil știi ce fel de sandale trebuie să eviți pentru a nu fi prost îmbrăcată. Balerinii sunt oricând o variantă confortabilă și elegantă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Mihai Mitoseru a ajuns la înmormântarea Mioarei Roman
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *