Obiectele din casă la care a renunțat Oana Zăvoranu, după ce a luat-o pe calea credinței. Schimbarea i-a uluit pe fani

Oana Zăvoranu s-a transformat dintr-o mondenă cu apetit de scandal într-o femeie credincioasă, cu frică de Dumnezeu
Obiectele din casă la care a renunțat Oana Zăvoranu, după ce a luat-o pe calea credinței. Schimbarea i-a uluit pe fani

Obiectele din casă la care a renunțat Oana Zăvoranu, după ce a luat calea credinței. Oana Zăvoranu s-a transformat radical în ultima perioadă. Rare sunt acum aparițiile vedetei în spațiul public, preferând în schimb să dedice din ce în ce mai mult timp credinței și rugăciunilor. Din mondena pusă mai mereu pe scandal, Oana a devenit o persoană smerită, cu frică de Dumnezeu, care oferă sfaturi religioase.

Obiectele din casă la care a renunțat Oana Zăvoranu, după ce a luat-o pe calea credinței

Oana Zăvoranu și-a transformat complet stilul de viață. Au apus demult vremurile când vedetea apărea aproape zilnic în emisiunile mondene, acolo unde „tuna” în stânga și în dreapta la adresa diferitelor personaje din showbiz.

Chiar și cu mama ei a avut nenumărate scandaluri, cele două fiind implicate chiar și în diverse procese. Însă acum, la ani de la moartea Marioarei Zăvoranu, Oana i-a cerut iertare mamei sale pentru tot ce i-a făcut.

De câțiva ani, Oana Zăvoranu a luat-o pe calea credinței. Merge regulat să se spovedească, petrece timp în rugăciune și ascultă sfaturile duhovnicești. În plus, vedeta este dispusă să își reamenajeze locuința.

Aceasta a dezvăluit că toate obiectele din casa ei care nu au o simbolistică religioasă vor dispărea, locul lor fiind luat de icoane de diferite dimensiuni. Oana a recunoscut că va păstra, totuși, undeva și acele obiecte.

„Ortodoxia este pace și încredere în cel căruia mă rog”

Ea a împărtășit fanilor săi noile schimbări și le-a transmis acestora să renunțe la televizor și să se roage mai mult.

„Dragilor, nu vă mai uitați la știri, uitați-vă la oamenii care se roagă fără să îi știe nimeni și în cărți (de rugăciune și nu doar). Asta este ortodoxia, este pace și încredere în cel căruia mă rog în orice ceas să mă ajute. Întotdeauna oamenii se împart în cei care se încred doar în ei și înnebunesc de frică și oameni care se încred în ei dar și în Dumnezeu și nu le este frică de nimic”, a scris Oana Zăvoranu într-o postare pe Insta Story.

Însă chiar dacă s-a transformat într-o persoană foarte credincioasă, vedeta a recunoscut că nu poate renunța la opulență. Oana Zăvoranu a dezvăluit că va continua să cumpere obiecte scumpe, așa cum îi plac ei.

Vedeta le-a dat și un exemplu fanilor. Ea a achiziționat recent o brichetă din aur bătută cu cristale, de care este extrem de încântată.

Iar dacă și-a cumpărat brichetă, înseamnă că Oana nu poate renunța momentan la viciul fumatului.

7 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.