Obiectul care aduce ghinion în casă. Mulți îl primesc sau se întorc cu el din vacanță. Ce nu trebuie să ții sub nicio formă în locuința ta

Scapă de el dacă îl ai în casă

Scris de: Daoud Andra

12 Apr. 2023

Obiectul care aduce ghinion în casă. Mulți îl primesc sau se întorc cu el din vacanță. Ce nu trebuie să ții sub nicio formă în locuința ta

Unele obiecte pe care le avem în casă pot atrage energii negative, potrivit principiilor Feng Shui. Deși sunt suveniruri banale, cu care ne întoarcem din vacanță sau pe care le primim de la prieteni, acestea nu au ce să caute în locuință, deoarece au conotații negative. Care este obiectul care aduce ghinion în casă și cu care majoritatea oamenilor se întorc din vacanță.

Scapă imediat de el: obiectul care aduce ghinion în casă

Dacă ești genul de persoană care ține cont de principiile Feng Shui atunci când își decorează casa, trebuie să știi ce obiecte aduc ghinion. Această veche credință orientală nu spune doar cum să așezi mobila și cum să vopsești pereții, ci și ce obiecte de decor să așezi în locuință și pe care să le eviți.

Citește și: Cadoul pe care nu ar trebui să-l oferi niciodată unei femei. Aduce mare ghinion

Unele dintre obiectele care aduc ghinion în casă sunt scoicile și melcii, pe care mulți dintre noi le aducem drept suvenir din vacanță. Fie că le-am cules de pe plajă, le-am cumpărat sau le-am primit cadou, acestea nu ar trebui sub nicio formă să se regăsească în locuință.

Explicația este destul de simplă: aceste vietăți marine și-au pierdut viața, rămânând doar cochilia care ajunge pe plajă. Potrivit Feng Shui, cochiliile de moluște nu ar trebui să fie păstrate în casă drept obiecte decorative sau suveniruri, deoarece simbolizează ceva trecut, care nu mai are viață sau utilitate și care poate atrage energiile negative.

Citește și: Locul din casă în care să nu pui niciodată ceasul. Va atrage numai ghinion și nefericire în viața ta

Obiectul care aduce ghinion în casă
Scoicile nu ar trebui să fie păstrate în casă

Ce obiecte să nu oferi drept cadou

Din același motiv, nici florite uscate sau animalele împăiate nu ar trebui să se regăsească în locuința ta. Ele au aceeași semnificație și trimit cu gândul la lumea de dincolo, motiv pentru care se spune că atrag numai ghinion în viața celor care le au acasă.

Și în ceea ce privește obiectele pe care le oferim cadou există o serie de superstiții. Potrivit tradiției, nu ar trebui să oferim niciodată cadou obiecte ascuțite, precum cuțite, foarfece sau alte obiecte, inclusiv unele cu scop decorativ. De asemenea, dacă faci cadou cuiva o geantă sau un portofel, trebuie să pui o monedă sau o bancnotă în interior. Aceste obiecte nu se oferă niciodată goale, deoarece se spune că atrag sărăcia.

Citește și: Cadoul pe care nu trebuie să-l primești sub nicio formă. Aduce mare ghinion în viața ta

Nu în ultimul rând, nu este bine să faci cadou o oglindă, mai ales partenerului de cuplu. Se spune că acest obiect atrage despărțirea atunci când este oferit în dar. Alte obiecte care nu ar trebui să fie oferite drept cadou sunt: mănuși, ceasuri, încălțări, batiste și orice are număr par.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.2 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *