Obiectul care atrage ghinionul. Ce să nu pui niciodată la intrarea în casă ca să nu-ți meargă rău

Asigură-te că nu ai așa ceva la ușa de la intrare
Obiectul care atrage ghinionul. Ce să nu pui niciodată la intrarea în casă ca să nu-ți meargă rău

Vrei să atragi bani și noroc în viața ta? Atunci, ar trebui să verifici dacă nu ai aceste 3 lucruri la intrarea în casă. Potrivit Feng Shui, ele au vibrații negative și energia lor rea poate împiedica abundența și prosperitatea să vină în viața ta.

Îndepărtează aceste 3 lucruri de la intrarea în casă pentru că au vibrații rele

Potrivit filozofiei chinezești Feng Shui, decorarea casei tale poate afecta armonia energiilor care circulă în interior și în exterior. Din acest motiv, ar trebui să acorzi o atenție mult mai mare obiectelor pe care le plasezi în fiecare dintre spațiile casei tale, începând cu intrarea, pentru că, potrivit Feng Shui, aceste trei obiecte au vibrații foarte rele. Verifică lista de mai jos și asigură-te că nu ai aceste lucruri la intrarea în casă.

Flori uscate

Florile uscate sunt interzise la intrarea în casă. Evită să plasezi decorațiuni cu flori uscate, deoarece acestea sunt asociate cu moartea. Iar dacă le ai în holul de la intrare s-ar putea să atragi vibrații foarte rele în casa ta. Florile uscate absorb energia pozitivă și, în schimb, emană multă energie negativă. Dacă vrei să decorezi intrarea în casă cu plante, Feng Shui îți recomandă să plasezi o plantă suculentă care îți va curăța casa de energiile rele, cum ar fi o frumoasă Echeveria sau o floare de Ceară.

Vezi și – Obiectul care aduce ghinion în casă. Mulți îl primesc sau se întorc cu el din vacanță. Ce nu trebuie să ții sub nicio formă în locuința ta

Decorațiuni negre

A avea obiecte, mobilier sau orice fel de decorațiuni negre la intrarea în casă este o modalitate eficientă de a atrage vibrații negative în locuința ta. Conform Feng Shui, culoarea neagră este asociată cu moartea. Deși această filozofie chinezească recomandă folosirea acestei culori în anumite zone ale casei sau ale biroului, nu este indicat să folosești decorațiuni negre în camerele copiilor, persoanelor bolnave sau în locuri legate de sănătate și, bineînțeles, la intrarea în casă.

Vezi și – Obiectul care nu are ce căuta în dormitor. Ce trebuie să faci pentru a alunga ghinionul și energiile negative, trucul banal

Cactus

Conform Feng Shui, cactușii sunt interzise ca decorațiuni la ușa de la intrare în casă, deoarece spinii au un vibe rău. De fapt, această filozofie milenară avertizează că, cactușii nu trebuie ținuți în interiorul casei, ci trebuie plasați fie pe o terasă, fie la o fereastră. Se spune că spinii lor vor servi ca protectori ai casei tale, dar din exterior, potrivit panoramaweb.com.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
8.5 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *