Obiectul din casa Gabrielei Cristea care a stârnit reacții dure pe internet. Nu se aștepta ca fanii să-i reproșeze: “Urât răuuuu”

Iată pentru ce obiect din casă a fost criticată Gabriela Cristea!

Gabriela Cristea nu mai are nevoie de nicio introducere. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, iar fanii săi o urmăresc cu interes pe rețelele sociale. De curând, însă, aceștia au criticat-o pe vedetă pentru un obiect din casă. Iată despre ce este vorba și ce i-au reproșat, mai exact, internauții!

Gabriela Cristea, criticată pentru un obiect din casă

În vârstă de 49 de ani, Gabriela Cristea se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. De altfel, ea are numeroși fani și pe rețelele sociale, iar aceștia îi urmăresc cu interes activitatea.

De curând, însă, vedeta a fost criticată pe internet din cauza unui obiect din casă. Este vorba despre bradul de Crăciun. Vedeta de la Antena Stars a vrut să împărtășească cu internauții bucuria pe care ea și familia ei au simțit-o atunci când a sosit pomul.

Bradul Gabrielei Cristea nu i-a dat pe spate pe internauți

Potrivit tradiției, bradul se împodobeşte în Ajun de Crăciun, pe data de 24 decembrie, dar iată că Gabriela Cristea nu a mai avut răbdare şi a comandat un pom gata decorat.

Însă, acesta se pare că nu i-a dat pe spate pe internauți. Partenera de viață a lui Tavi Clonda a publicat şi un filmuleţ pe rețelele sociale. Vedeta a surprins chiar momentul în care ajunge pomul, plin de decorațiuni, cofecționate de designeri.

Citește și Ce să faci cu șnițelele de pui, înainte de a le pune în tigaie, ca să nu se sfărâme. “Vă arăt un secret ca să rămână aluatul ăla”. Trucul folosit de Gabriela Cristea!

Cum au reacționat internauții

Videoclipul s-a viralizat imediat în mediul online, însă bradul Gabrielei Cristea nu a fost foarte apreciat de cei care o urmăresc pe vedetă, ba din contră. Iată ce comentarii au lăsat internauții:

”Sincer :))) dacă eram în locul vostru nu lăsam un designer să îmi facă bradul :))) nu îmi place deloc ..Nu vă dau cu hate, dar este urât răuuuu.

Absolut nici un farmec nu are …asta nu e spiritul Crăciunului, le înveți numai de bine pe fete ….

Și unde mai e farmecul sărbătorilor? Îmi amintesc cu drag de momentele când eu făceam prăjituri cu mama și așteptam să vină tata cu bradul la subraț. Când ajungea acasă abia așteptam să îl împodobim.

Urââât de tot!!..😂”

Citește și Gabriela Cristea a răbufnit pe internet. Ce o deranjează pe soția lui Tavi Clonda: “Îmi complică viața”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gheboasă, cel mai romantic interviu în luna dragostei!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *