Obiectul special pe care Liviu Teodorescu și l-a dorit pentru primul lui copil: „Cred că este o chestie firească, să îi privească mai tare pe tați” VIDEO EXCLUSIV

Artistul se pregătește să devină părinte

Liviu Teodorescu se pregătește să devină tătic pentru prima oară. A mai rămas puțin timp până când soția lui, Iulia, o să aducă pe lume un bebeluș. Cântărețul ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că deja a început să cumpere anumite lucruri pentru viitoarea lui fiică, însă un anumit obiect l-a interesat în mod special.

Liviu Teodorescu: „Nu vrem să devenim niște părinți panicați!”

Liviu Teodorescu a fost alături de Connect-R la concertul dat în cinstea zilei de naștere a artistului. Acesta ne-a povestit cum a fost prima întâlnire cu starul, dezvăluind că, în momentul respectiv, și-a pus o dorință, care, ulterior, s-a îndeplinit:

„Prima întâlnire a fost la un eveniment de la Radio Zu, a avut loc în urmă cu 4 ani. El urma să urce pe scenă, eu stăteam în culise, îl urmăream. La un moment dat m-am dus la el și i-am zis: „Oare când o să fiu și eu cum ești tu?”. Mi se pare genial, cum urcă pe scenă, ce show face. Așa a fost prima întâlnire, mă uitam la el ca la un mare artist, așa cum este, de fapt. Am ajuns și eu, da, pe acolo. Da. (n.r. și-a pus bine dorința) Relu chiar este o inspirație. Am filmat un videoclip în urmă cu o săptămână, toate cadrele cu el erau bune, nu aveai ce să tai. Mergea totul strună. Stăteam cu regizorul videoclip-ului la montaj, ne uitam și nu știam ce să alegem, totul era genial.”

Încă este timid, deși are o carieră strălucitoare

De asemenea, Liviu Teodorescu ne-a mărturisit că a învățat să fie spontan de la Connect-R. Cu toate acestea, deși are o mulțime de fani, artistul încă are o doză de timiditate, care îl ține cu picioarele pe pământ:

„Să fii spontan. Întotdeauna freestyle-ul este cea mai bună combinație, atât în studio, cât și în viață. Go with the flow! Este cel mai bine. Normal, eram timid. (n.r. la început) Și acum sunt așa, am o doză de timiditate, dar cred că mă ține cu picioarele pe pământ, ceea ce este un plus.”

Citește și Vedeta cu care Connect-R are o legătură specială. Artistul nu s-a sfiit să facă aceste mărturisiri: „E o chimie acolo” VIDEO EXCLUSIV

Se pregătește să devină tată

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, au început deja să cumpere anumite lucruri pentru fiica lor. Starul a fost interesat de cărucior, căci și-a dorit ca acesta să fie de ultimă generație, susținând că tații sunt mai interesați de respectivul obiect:

„Este totul bine. Nu știm la ce să ne așteptăm. Toată lumea zice să ne pregătim, ne pregătim cum putem. În același timp, nu vrem să devenim niște părinți panicați. Vrem să lăsăm lucrurile să se întâmple și să vedem atunci cum e. Avem cărucior, am căutat să fie unul hightech, să fie cum trebuie, să îmi placă să mă plimb cu el. Urmează să vină măsuța de schimbat, pătuțul. Cred că este o chestie firească, să îi privească mai tare pe tați căruciorul. Și la o mașină, mai tare îi vine bărbatului să o aleagă. Are lumini, este cu tot ce trebuie.”

Când o să nască soția lui

Soția lui Liviu Teodorescu, Iulia, o să nască în luna iulie, astfel că artistul și partenera lui nu și-au plănuit vreo vacanță. De asemenea, starul ne-a mărturisit că viitoarea mămică se simte foarte bine, însă nu îl mai însoțește la fiecare concert:

„În iulie. (n.r. o să nască soția lui) Ce vacanță? Vrem să vedem întâi cum este, să o luăm pas cu pas. A rămas la fel, este OK. (n.r. nu are pofte sau grețuri) Îi pare rău că nu a venit în seara aceasta, sunt momente în care se gândește la asta. Dar asta este, ce să facem.”

Citește și Emilian, șocat când a aflat ce vârstă are Anca Țurcașiu, colega lui de la Te Cunosc De Undeva. ”E frumoasă, are o strălucire aparte!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *