Obiectul vestimentar pe care Andreea Esca nu l-ar purta niciodată pe stradă: “Nu e normal”

Andreea Esca a vorbit mai multe preferințele ei în materie de vestimentație. Ce nu ar purta niciodată pe stradă.
Obiectul vestimentar pe care Andreea Esca nu l-ar purta niciodată pe stradă: “Nu e normal”

Obiectul vestimentar pe care Andreea Esca nu l-ar purta niciodată pe stradă. Este una dintre cele mai apreciate și mai îndrăgite prezentatoare de știri din România. Are o carieră de succes, o familie minunată și o imagine ușor recognoscibilă datorită stilului natural pe care îl abordează.

În privința vestimentației, Andreea Esca are un stil versatil, elegant și plin de culoare. Pe lângă sacourile și rochiile care îi conturează un stil rafinat, aceasta alege deseori și ținute creative. În special la evenimente, se remarcă prin stilul vestimentar eclectic și tricouri colorate, cu mesaje sau fuste midi evazate.

Un adevărat reper de stil vestimentar, Andreea Esca știe să se facă remarcată. Referitor la vestimentație, aceasta a vorbit recent despre hainele pe care nu le-ar purta niciodată pe stradă. Deși are un stil vestimentar destul de variat, aceasta nu ar purta pe stradă anumite piese vestimentare.

Obiectul vestimentar pe care Andreea Esca nu l-ar purta niciodată pe stradă

Invitată în cadrul unui eveniment împreună cu fiica sa, Alexia Eram, Andreea Esca a vorbit despre ținutele pe care nu le-ar purta afară, în viața de zi cu zi. În timp ce Alexia a declarat că mama ei îi recomandă des să poarte rochii, aceasta a spus că preferă un stil mai relaxat. Chiar și atunci când iese din casă obișnuiește să se îmbrace în trening.

Andreea Esca nu pare să fie în totalitate de acord cu acest lucru. Aceasta nu ar ieși îmbrăcată astfel din casă. „Nu e normal? Unde ieși în trening pe stradă? Așa te îmbraci la sala de sport. Nu m-aș îmbrăca pe stradă așa.”, a declarat ea.

Andreea Esca, despre momentul în care ar renunţa la cariera în televiziune

Bineînțeles, statutul de persoană publică are avantaje, dar și dezavantaje. Imaginea este foarte importantă, iar Andreea Esca și-a conturat o imagine perfectă în televiziune. Iar acest lucru impune un anumit stil vestimentar, chiar și pe stradă. Ca o femeie de succes, Andreea Esca știe să găsească foarte bine echilibrul atât în plan personal, cât și în cel profesional.

Aceasta a mai declarat pentru Ego.ro, că aspectul prezentabil este foarte important în televiziune. „Nu există o anumită limită, dar cred că în fiecare profesie contează anumite date pe care le ai și cred că, indiferent de vârstă, dacă ești o persoană care are un aspect prezentabil, este important în televiziune. De aceea este televiziune, ca să ne vedem. Și cred că atâta vreme cât poți să îți faci profesia bine și să ai și un aspect plăcut, indiferent de vârstă, poți să mergi mai departe. Nu știu dacă există niște limite, depinde de foarte mulți factori”.

În cadrul unui interviu exclusiv, Andreea Esca a vorbit și despre planurile sale și locul său de la pupitrul știrilor Pro TV.

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *