Olga Barcari dă cărțile pe față despre relația cu Cătălin Bordea: „Am fost șocată!”. Și-a dorit ca toată lumea să afle de la ea

Iată ce a declarat Olga Barcari despre relația cu Cătălin Bordea!

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Olga Barcari, celebra hairstylistă a vedetelor, a petrecut Revelionul cu Cătălin Bordea. Ulterior, au apărut speculații că cei doi ar avea o relație de iubire. Care este, de fapt, adevărul? Ei bine, bruneta a rupt tăcerea. Se iubește sau nu cu actorul de stand-up comedy?

Olga Barcari, adevărul despre relația cu Cătălin Bordea

Olga Barcari, una dintre cele mai apreciate hairstyliste din Capitală, a făcut primele declarații despre legătura pe care o are cu Cătălin Bordea. După ce au petrecut Revelionul împreună, presa a speculat cum că cei doi ar trăi o poveste de dragoste.

Sătulă de atâtea zvonuri, dar și să fie arătată cu degetul, bruneta s-a hotărât să spună adevărul despre relația cu fostul soț al Liviei Eftimie. Celebra hairstylistă a dorit să precizeze că între ea și actorul de stand-up comedy nu este absolut nimic.

”Nu știu cine a fost persoana care a dat informația presei. Eu presupuneam că el, el presupunea că eu. Eu am apărut așa, tam-nesam, în gândul meu a fost că probail oamenii din spatele lui au dat, nu el, fiecare are câte un PR.

La rândul lui se gândea că poate eu vreau să îmi fac reclamă, nu îmi stă în caracter. Nu mă cunoaște atât de bine și nu știe exact ce mă duce capul să fac. Nu este adevărat. La Revelion am stat acolo cu toată lumea.”, a declarat Olga Barcari, conform celor de la Antena Stars.

Citește și Olga Barcari dă cărțile pe față despre relația cu Cătălin Bordea: „Am fost șocată!”. Și-a dorit ca toată lumea să afle de la ea!

”Nu ne-am mai văzut absolut deloc”

Hairstylista a mai declarat că ea și Cătălin Bordea nu au mai ținut deloc legătura, după ce au apărut zvonurile că ar forma un cuplu. ”Nu ne-am mai văzut absolut deloc, pentru a avea o protecție. Eu am fost șocată de cele întâmplate, toată lumea vorbea despre mine în momentul acela.

El este foarte meditizat acum. Pentru mine a fost extrordinar de greu, am stat pe telefon cu oameni pentru a mă calma. A fost traumatizant și șocant. Când merg undeva, de exemplu în mall, le spun prietenelor mele să nu îmi pronunțe numele”, a mai declarat Olga Barcari.

Citește și Cătălin Bordea dă cărțile pe față despre relația cu Olga Barcari: “Nu are cum să nu îți placă”. A ținut să se afle adevărul de la el!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *