Operația care i-a salvat viața Oanei Roman. “Eram în pragul a de muri”. Vedeta a povestit prin ce cumpănă mare a trecut

Operația care i-a salvat viața Oanei Roman. “Eram în pragul a de muri”. Vedeta a povestit prin ce cumpănă mare a trecut

Pentru Oana Roman, ziua de 1 mai are o însemnătate aparte. Vedeta a fost supusă unei intervenții chirurgicale extrem de dificilă, ca urmare a unei complicații survenite după naștere. Fiica fostului premier Petre Roman a povestit momentele de cumpănă prin care a trecut.

Operația care i-a salvat viața Oanei Roman

Oana Roman a trecut prin momente extrem de dificile după nașterea fiicei sale, Isabela. Micuța s-a născut în februarie 2014, iar la nici trei luni de când a venit pe lume, mama sa a fost fost nevoită să treacă printr-o intervenție chirurgicală dificilă din cauza unor complicații ce au apărut după operația de cezariană. Se întâmpla pe 1 mai 2014 și tocmai din acest motiv, pentru Oana Roman, această zi are o semnificație cu totul aparte.

Vedeta a povestit întregul episod pe rețelele de socializare.

„Din 2014, ziua de 1 mai are pentru mine o semnificație aparte. Este ziua în care m-am născut a 2-a oară… pe 1 Mai 2014, Isa avea 2 luni jumate și în loc să fiu cu ea acasă, eu mă pregăteam să intru într-o operație extrem de dificilă care avea să dureze peste 8 ore. O operație care mi-a salvat viața. Eram în pragul de muri din cauza unor complicații post cezariană, netratate la timp și corespunzător de doctorul care efectuase cezariana. A fost cea mai mare cumpănă a vieții mele. Am reușit sa ies din ea cu ajutorul lui Dumnezeu care a trimis sa ma vindece: mâinile de aur ale doctorului Gabriel Mitulescu alături de echipa sa.”, a scris Oana Roman pe InstaStory.

„Trebuia să mă vindec pentru a-mi putea creşte copilul”

Fiica fostului premier Petre Roman a stat la reanimare 5 zile, timp în care spune că a realizat cât de importantă este credința în Dumnezeu. Oana Roman le este recunoscătoare medicilor și tuturor celor care au avut grijă de ea în acea perioadă, inclusiv fostului ei soț, care a stat alături de ea în permanență.

„Toți împreună au reuşit să mă facă bine. Am știut atunci că am niște îngeri păzitori foarte puternici. Am știut atunci că puterea lui Dumnezeu este infinită, am simțit asta în modul cel mai concret. Am stat 5 zile la reanimare uitându-mă la un perete alb și am avut timp să mă gândesc. Mi-am dat seama că viața mea e în mâinile Lui și el a știut pe cine să trimită ca să mă salveze. Trebuia să mă vindec pentru a-mi putea creşte copilul și am reușit. Eu și doctorii am luptat. Marius m-a păzit. Asistentele m-au îngrijit. El a fost acolo. Sunt recunoscătoare. Atunci pe 1 Mai 2014 m-am născut din nou”, a spus fiica fostului premier Petre Roman.

Operația care i-a salvat viața Oanei Roman
Operația care i-a salvat viața Oanei Roman

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *