Ornamente de brad care atrag norocul. Ce nu trebuie să lipsească din pomul de Crăciun

Aceste mici secrete te vor ajuta să atragi noroc și bunăstare în casa ta tot anul care vine.
Ornamente de brad care atrag norocul. Ce nu trebuie să lipsească din pomul de Crăciun

Sărbătorile de Crăciun sunt din ce în ce mai aproape, iar febra cumpărăturilor deja se face simțită. Pe lângă cadouri, decorațiunile pentru pomul de iarnă sunt în topul cumpărăturilor, în această perioadă. Tocmai de aceea, iată de ce ar trebui să alegi ornamente de brad care atrag norocul.

Ornamente de brad care atrag norocul. Ce trebuie să pui neapărat

Împodobirea bradului se poate spune că este unul dintre cele mai bune lucruri, când vine vorba despre pregătirea casei pentru Crăciun. Dar împodobirea un brad de Crăciun te poate pune într-o încurcătură. Și nu doar când vine vorba despre lumini.

Secretul unui pom de Crăciun bine împodobit nu ține întotdeauna de decorațiunile, panglicile și ornamentele bine selectate. Este modul în care le agăți sau distribui acele piese în pom. Iar unele dintre decorațiuni pot fi și de bun augur.

Cum să ornezi badul de Crăciun

Deja în unele magazine și chiar unele locuințe, oamenii au început să împodobească bradul de Crăciun. Cei care nu au făcut-o încă, ar fi bine să afle ce ornamente de Crăciun ar trebui să utilizeze, pentru a-și atrage norocul în anul care vine. Dar nu ar trebui să scapi din vedere modul în care îți ornezi bradul.

Armonia este cea mai la îndemână abordare, spun specialiștii.

Iar un lucru foarte important este alegerea culorilor, atunci când ornezi bradul. Acestea ar trebui să se asorteze cu nuanțele din decorul casei tale, precum draperii, covoare, mobila, pereți etc. Respectând nuanțele, vei avea un pim de Crăciun care se va integra perfect în decorul casei tale și nu va arăta ca și cum ar fi „din alt film”.

Dacă sufrageria ta este una electică, într-un stil shabby chic (cu elemente vintage, dar care sunt elegante), atunci cea mai bună alegere ar fi un brad alb, sau nins. Nu mai trebuie decât să-i adaugi niște ghirlande în nuanțe asortate cu sufrageria ta. Aceleași culori ar trebui să folosești și la cadourile de sub brad, pentru un efect maxim.

Ornamente de brad care atrag norocul

Simți deja toată energia lunii decembrie în casa ta? Ei bine, iată trei ornamente de Crăciun care nu ar trebui să lipsească din nicio casă. Vor atrage norocul ca un magnet pentru tot anul viitor. Și cel mai bun lucru este că multe dintre aceste idei pot fi realizate foarte simplu, din articole de bricolaj.

Clopoței

Aceste mici accesorii vor ajuta la curățarea energiei prin sunet și mișcare, astfel încât toate vibrațiile negative vor dispărea din viața ta.

Chei

Vrei să deschizi căi ale abundenței și bogăției? Plasarea unor chei vintage este  o variantă, notează panoramaweb.com.mx. Mai ales dacă vrei să petreci un Crăciun elegant, cu tușe delicate și sofisticate.

Stele

Ce ar fi un pom de Crăciun fără stea în vârf? Pe lângă toată valoarea simbolică a acestui element, este și o amuletă care te va ajuta să găsețti direcția pe căile care te vor duce către succes.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
9.1 103 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.