Otilia Bilionera are mari probleme de sănătate după participarea la Survivor România: „Am făcut ulcer” EXCLUSIV

Solista s-a îmbolnăvit de ulcer, la concursul de supraviețuire din Republica Dominicană

A trecut aproximativ o lună de când Otilia Bilionera a revenit acasă după ce a participat la Survivor România. Vedeta se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Aceasta ne-a vorbit despre provocările prin care trece, în exclusivitate pentru Ego.ro, dar și despre povestea de iubire pe care o trăiește.

Ce probleme de sănătate are Otilia Bilionera după Survivor

Survivor România 2022 vine cu anumite condiții grele pentru Faimoși și Războinici. În urma competiției, Otilia Bilionera este nevoită să țină regim și să ia pastile. Aceasta s-a îmbolnăvit de ulcer, ținând cont că este extrem de greu să reziști în Republica Dominicană.

„Încă mă refac după Survivor. A trecut o lună și încă am problemele mele, pe care le-am făcut acolo. Toată lumea crede că am venit cu ele de acasă, dar eu m-am îmbolnăvit acolo. Am făcut ulcer la Survivor. Sunt nevoită să țin regim și să iau pastile”.

„Mă roade stomacul”

Îndrăgita artistă a revenit la greutatea pe care o avea înainte de a participa la Survivor România 2022. În momentul în care s-a întors acasă, ea și-a schimbat stilul de viață pentru a nu avea probleme mai mari. Aceasta mănâncă trei mese pe zi și două gustări din cauza ulcerului.

„Am slăbit și m-am îngrășat la loc. Acum am aceeași greutate pe care o aveam înainte de Survivor. Din cauza ulcerului am fost nevoită să mănânc trei mese pe zi și două gustări, lucru pe care eu nu îl făceam. Simt nevoia să ronțăi ceva tot timpul pentru că mă roade stomacul, așa că am pus totul la loc într-o lună. Ba chiar, cred că am un kilogram peste pentru că am tot timpul senzația că trebuie să mănânc sau să mă gândesc ce mănânc peste două ore, am rămas așa cu niște sechele.

Otilia Bilionera

De ce nu ar mai participa la Survivor

Otilia Bilionera nu s-ar întoarce în Republica Dominicană, ținând cont că pune sănătatea pe primul loc. Condițiile de acolo au făcut-o pe vedetă să se confrunte cu numeroase probleme. Pe lângă ulcer, ea s-a îmbolnăvit și de cistită.

„Nu m-aș mai duce pentru că nu a fost o experiență chiar foarte plăcută pentru mine, tocmai din cauza asta. Eu am avut niște concerte înainte de Survivor, am filmat și două videoclipuri, am fost foarte pe fugă. Am călătorit mult în perioada aceea și am răcit. Când am ajuns în Dominicană, am început să am dureri și o cistită. Am început să iau antibiotice. Din cauza condițiilor, nu mi-am mai revenit. Doctorii au fost nevoiți să îmi dea antibiotice, starea mea s-a înrăutățit, am făcut și ulcer. Nu m-aș mai duce, sănătatea e cea mai importantă pentru mine. A fost o experiență unică, te schimbă, te marchează, dar nu m-aș mai duce”, a zis ea.

Pe cine susține

Concurenții care s-au întors în România îi privesc, de pe micile ecrane, pe cei care au rămas în Republica Dominicană. Frumoasa cântăreață îi susține pe cei din echipa Faimoșilor. Ea ne-a recunoscut că toate condițiile dure au dus la certuri în competiție.

„Clar, susțin Faimoșii, susțin echipa mea. O susțin pe Elena, Cătălin a plecat acum. Pe toți, de fapt. Eu consider că am rămas în relații bune cu toți, chiar dacă acolo ne mai certam. Este și normal din cauza condițiilor meteo și a lipsei mâncării să te cerți”.

Ce probleme întâmpină artiștii: ”O să mai cânt când o să fiu bătrână!”

Multe evenimente au fost anulate, din cauza pandemiei, iar tragedia din Ucraina a adus multe probleme pentru artiști. Otilia Bilionera speră ca totul să ajungă la final pentru ca viața să își reia cursul firesc. Între timp, ea muncește din greu pentru a lansa piese.

„S-au dus restricțiile, a venit războiul. O să mai cânt când o să fiu bătrână. Nu știu, este nasoală treaba cu războiul, mai ales pentru că multe concerte ale mele erau în zona Asiei. Suntem în discuții, vedem ce o să fie. Sperăm să se termine și cu războiul, dar să nu vină înapoi pandemia, că mă duc înapoi în Dominicană, dar nu la Survivor, glumesc. (râde). Dar scot piese, lucrez foarte mult”.

Otilia Bilionera, atentă la oamenii din jur, după problemele din domeniul profesional 

Cântăreața a întâmpinat probleme cu fostul management, astfel că preferă să se gândească de două ori înainte atunci când vine vorba de o situație sau o persoană. Colaborarea ei cu fostul impresar a ajuns la final, iar artista s-a hotărât să meargă în instanță pentru a recupera ceea ce i se cuvine.

„Da, clar, mai ales după ce m-am ars de la fostul management. Este clar că sunt mult mai atentă, în tot ce fac, în general, nu numai cu munca. Dacă este ceva ce nu îmi miroase bine, prefer să evit sau să plec. Mă iau foarte mult după instinct și vreau să fiu sigură că fac ceea ce trebuie ca să nu mai pățesc ce am pățit. Gata, am 30 de ani, a fost un moment de trezire pentru mine la realitate. Întotdeauna am fost o fire aeriană, dar am ajuns la 30 de ani, este timpul să fiu atentă la tot ce se întâmplă.  Este o problemă (n.r. cu fostul management) care se va rezolva în timp. Procesele durează câțiva ani, să sperăm că după 4 ani o să fiu și eu bine și îmi voi lua partea mea”.

Ce spune despre logodnicul său: „Am văzut că s-a scris că ne-am despărțit”

În timp ce se afla în Republica Dominicană, Otilia Bilionera s-a gândit la părinții săi, dar și la bunicii ei. Aceștia din urmă au încetat din viață în septembrie, iar vedeta i-a visat des de atunci. De asemenea, artista ne-a vorbit și de logodnicul ei, căruia îi respectă intimitatea, căci acesta nu își dorește să fie în centrul atenției.

„Cel mai mult m-am gândit la părinții mei (n.r. când era la Survivor), am o relație foarte specială cu ei. În timpul competiției, m-am gândit la bunicii mei, amândoi au murit în septembrie, la 9 zile diferență. I-am visat tot timpul. Logodnicul meu este mereu un sprijin pentru mine, chiar dacă el nu apare niciodată. Am văzut că s-a scris că ne-am despărțit, dar lui nu îi place să fie în lumina reflectoarelor. Îi respect intimitatea. Pentru mine este un stâlp și un prieten adevărat, mereu este acolo pentru mine”.

Otilia Bilionera

„Consider că sunt măritată cu muzica”

Chiar dacă este logodită și trăiește o poveste de dragoste frumoasă, Otilia Bilionera nu se vede mireasă. Cântăreața este dedicată carierei sale. Mai mult, visul său a fost mereu îndreptat către scenă, nu către o nuntă de basm.

„Nu mă văd mireasă (râde). Nu am visat niciodată să fiu mireasă, toate fetele visează la rochia albă. Eu am visat să fiu cântăreață, consider că acesta este drumul meu. Nu mă văd femeie de casă, deși fac mâncare, fac curățenie, dar nu mă văd femeie măritată. Sunt o fire liberă, consider că sunt măritată cu muzica, acest lucru a fost cel mai important pentru mine, pe lângă familia mea”.

Care este secretul relației dintre Otilia Bilionera și partenerul său 

Otilia Bilionera recunoaște că motivul pentru care este într-o relație reprezintă faptul că partenerul său o sprijină în orice moment. Logodnicul cântăreței nu îi pune piedici, ba chiar o înțelege de fiecare dată atunci când vine vorba despre cariera sa.

„De asta sunt cu el de trei ani de zile, mă înțelege și mă sprijină în ce vreau să fac. Niciodată nu mi-a pus restricții sau piedici în drumul meu. Respect foarte mult acest lucru la el și de asta suntem în continuare împreună”.

„În ziua de azi este dificil să ai o relație” 

Întrebată dacă este greu să ai o relație atunci când ești persoană publică, artista a mărturisit că este dificil să trăiești o poveste de dragoste în general. Cunoscuta cântăreață a punctat că multe valori pe care le aveau mariajele s-au pierdut în timp.

„Depinde acum și de bărbat, dacă este foarte gelos. Sunt alții care nu ar fi de acord să mă duc undeva singură. Dar el nu este așa. Consider că este greu pentru că, oricum, în ziua de azi este dificil să ai o relație în general. Nu mai vezi căsnicii cum erau pe vremea bunicilor pentru că sunt foarte multe tentații în jurul nostru. S-a pierdut valoarea iubirii, dar cred că fiecare trebuie să trăiască pentru sufletul lui. Cred că cel mai bine te faci singur, nu ai nevoie neapărat de un partener”, a zis ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *