Pactul cu care Alexandra Stan și-a șocat fanii. De ce vrea să rămână singură timp de doi ani: „Îmi iau o pauză de la toate relațiile sentimentale” VIDEO EXCLUSIV

Pactul pe care artista l-a făcut pentru a rămâne singură timp de doi ani

Alexandra Stan nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute artiste din România, având fani peste hotare după ce a lansat piesa “Mr. Saxobeat”. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, vedeta ne-a mărturisit că a făcut un pact pentru a nu intra într-o relație amoroasă timp de doi ani, însă nu renunță la visul de a trăi o frumoasă poveste de dragoste și de a se căsători din nou.

Alexandra Stan, detalii despre viața amoroasă

Alexandra Stan a lipsit, în ultima perioadă, de la evenimentele mondene. Totuși, vedeta, prezentă la inaugurarea unei noi locații Clinique, a explicat că a fost ocupată cu muzica, a avut concerte și le-a pregătit multe surprize fanilor. De asemenea, ea ne-a făcut mărturisiri despre noua ei piesă, care are legătură cu o persoană specială, cunoscută într-o călătorie în Tel Aviv:

“Nu am dispărut nicăieri, doar că nu am mai fost la foarte multe evenimente, într-adevăr. Am avut sesiuni, am stat în studio, am avut concerte, dar nu am mai mers la evenimente. Dar am fost, în continuare, prezentă în viața publică pe social media, spre exemplu. Single-ul “Bobo” e o poveste foarte frumoasă. Anul trecut, de ziua mea, când am făcut 33 de ani, am fost în Ierusalim și Tel Aviv pentru că era PRIDE. Acesta este un mare eveniment în Tel Aviv, probabil este cea mai mare paradă din lume, este centrul LGBTQ. Am fost acolo, a fost foarte frumos. L-am cunoscut pe acest băiat, Bobo, care este un îngeraș de 22 de ani, este un superstar. M-a impresionat foarte tare și m-a inspirat povestea lui, el neavând mamă, crescând singur. Am scris o piesă despre el. Eu l-am sunat la o lună după, am mers în Amsterdam și am făcut piesa aceasta despre el. L-am sunat și i-am zis: “Vezi că am făcut o piesă și o să te întreb de unde ești, tu trebuie să zici Tel Aviv!”. Fix așa a fost.”

Ce pact a făcut

Alexandra Stan ne-a explicat că, în urmă cu aproximativ un an, și-a propus să ia o pauză de la relațiile amoroase. Astfel, vedeta speră că până la 35 de ani să rămână singură, fără a trăi, momentan, vreo poveste de iubire:

“Mi-am propus în urmă cu un an și ceva să fiu singură și să îmi iau o pauză de la toate relațiile sentimentale pentru că mă dezechilibrau. Acum sunt foarte bine, mai am un an și un pic, am zis că până la 35, mă țin tare! Mai am puțin, am făcut 34.”

“Uneori este mai bine să stăm singuri!”

Întrebată dacă încă are dorința de a se căsători, a avea o familie și copii, ea a răspuns:

“Stând singură o perioadă și luându-mi această pauză am realizat că îmi doresc alte lucruri față de cum credeam eu. Atunci când intram dintr-o relație în alta mereu, credeam că îmi doresc ceva, dar nu îmi doream neapărat lucrurile respective! Uite că, de fapt, nu îmi doresc chestiile respective și uneori este mai bine să stăm singuri, chiar dacă singurătatea, într-adevăr, este dură. Este greu să fii singur. Mai ales ca femeie, uneori mai vrei să fii cu cineva, dar mai bine așa decât să fii într-o relație care nu este bună pentru tine pentru că știi că la un moment dat o să se termine și o să treacă timpul. Timpul nu trece înapoi, trece înainte, așa că trebuie să fim foarte smart din acest punct de vedere.”

Citește și Alexandra Stan a încins imaginația tuturor bărbaților. Cum a putut să apară pe rețelele de socializare

Ce bărbat își dorește alături de ea

Mai mult, Alexandra Stan ne-a mărturisit cum ar trebui să fie bărbatul care să o convingă să treacă peste pactul pe care l-a făcut. Vedeta își dorește stabilitate, înțelegere, susținere. De asemenea, ea speră să aibă parte de un om interesant și creativ, care să îi înțeleagă cariera:

“Trebuie să reprezinte tot ceea ce mi-am dat seama că îmi doresc în perioada aceasta. În primul rând, să aibă stabilitate din toate punctele de vedere, să ofere înțelegere, susținere, să fie și interesant, bineînțeles. Îmi doresc un om alături de care să nu mă plictisesc, să călătoresc, să fie creativ. Să îmi înțeleagă, în primul rând, cariera pentru că este foarte greu. Și să fie și frumos, logic!”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *