Palatul în care vor să se mute Jennifer Lopez şi Ben Affleck după nuntă. Cum arată casa de 30 de milioane de dolari pe care au pus ochii

Jennifer Lopez şi Ben Affleck sunt în căutarea unui conac spectaculos, în care plănuiesc să se mute după ce se vor căsători.
Palatul în care vor să se mute Jennifer Lopez şi Ben Affleck după nuntă. Cum arată casa de 30 de milioane de dolari pe care au pus ochii

Jennifer Lopez și Ben Affleck continuă să fie în centrul atenției prin alegerile lor excentrice. După inelul de logodnă de aproximativ 3 milioane de dolari, cuplul este în căutarea casei ideale. Aceștia au vizitat un conac spectaculos din Beverly Hills, „The Crescent Palace”.

Această locație spectaculoasă are un preț pe măsură, costul conacului fiind în jur de 32.750.000 de dolari. Cei doi au fost văzuți vizitând mai multe proprietăți, iar acest conac de lux pare să fie printre favorite.

Palatul în care vor să se mute Jennifer Lopez şi Ben Affleck

Clădirea care le-a atras atenția este cunoscută sub numele de „Palatul Crescent” datorită arhitecturii sale în stil francez. Palatul a fost construit în 2012 și proiectat inițial de Mohammed Hadid, tatăl modelelor Gigi și Bella Hadid. Potrivit fișei tehnice, conacul este situat foarte aproape de emblematicul Hotel Beverly Hills.

Are o suprafață de 48.000 de metri pătrați, este prevăzut cu șapte dormitoare și 11 băi. De asemenea, include și o mulțime de încăperi. Între acestea se numără un foaier, bucătărie, sală de mic dejun, sufragerie, cameră principală, cameră de familie, lounge bar și o sală de cinema. Reședința de lux este completată de o sală de bal, o piscină interioară, un spa, o sală de sport, spălătorie și o cameră marocană. Bineînțeles, conacul are și un garaj spațios, în care încap până la 12 mașini.

Bucătaria este de asemenea, destul de spațioasă și deschisă. Vine echipată cu o cămară de culoare maro, electrocasnice de ultimă generație și o insulă centrală pentru pregătirea alimentelor. În bucătărie se mai găsește un bar pentru micul dejun cu 8 locuri și încă o zonă dedicată gătitului. Bucătăria este deosebit de spațioasă și foarte bine compartimentată.

Afară, cuplul s-ar bucura și de un teren amplu, de asemenea foarte bine amenajat. Terenul exterior include o zonă de terasă, grădini extinse cu fântâni și statui, plus o piscină cu spa.

Acest palat francez din Beverly Hills este a treia proprietate pe care cuplul a vizitat-o în ultimele zile. Prima casă pe care au văzut-o a fost The Bellagio Estate, o reședință din Bel Air care se vinde cu 65.000.000 de dolari. Iar a doua proprietate văzută de Ben Affleck și Jennifer Lopez a fost „The Manor Mansion”, o proprietate de 165.000.000 de dolari care este mai mare chiar decât Casa Albă. Acest conac este localizat în suburbia Holmby Hills din Los Angeles. Casa este un adevărat paradis al luxului dar și al artei. Unele dintre cele mai frumoase detalii se găsesc chiar la intrare, holul fiind marcat de coloanele maure vechi de aproape 400 de ani.

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *