Pantalonii pirat, cea mai nouă tendință în modă. Cum să îi porți cu stil

Cum se poartă pantalonii pirat, noutatea sezonului cald.
Pantalonii pirat, cea mai nouă tendință în modă. Cum să îi porți cu stil

Pantalonii pirat, cea mai nouă tendință în modă. Trendurile pentru moda pantalonilor în sezonul primăvara vară 2022 marchează revenirea unei siluete care era la modă în anii 2000. Aici se regăsesc pantalonii capri, dar și modelele care includ bermude sau pantaloni scurți. Este vorba de acele modele de pantaloni pe care de obicei îi punem în valiza de vacanță, odată cu fustele.

Cu toate acestea, pantalonii pirat se deosebesc prin anumite detalii. Pot avea o tăietură sub genunchi, dar asta nu înseamnă că ar putea fi dificili de combinat. Mai ales că tendințele dictează ca pantalonii pirat să devină un fel de uniformă de vară. Au fost deja prezenți în cele mai cunoscute prezentări de modă. Michael Kors, Chanel sau Acne Studios i-au prezentat în ținute confortabile și versatile.

Pantalonii pirat, cea mai nouă tendință în modă. Cum să îi porți cu stil

Designerul american le-a inclus în colecția sa de primăvară-vară ca o modalitate de a actualiza croitoria. Ne putem imagina un blazer din ghipură sau o jachetă albă: toate costumele sunt însoțite de o parte inferioară cu această croială specifică. Ideea de total look rezolvă votul atunci când vine vorba de a ști să le porți. Iată cum să îi porți cu stil.

Poartă-i cu un sacou

Un sacou este elementul elegant care adaugă o notă distinctă oricărei ținute. Acest truc de styling îl găsim la majoritatea brandurilor de renume. Pentru că pantalonii pirat au o croială aparte, se potrivesc foarte bine cu un sacou care le va oferi un plus de stil. Dacă îți dorești o ținută feminină, adaugă neapărat și o pereche de sandale cu toc.

Alte detalii de efect sunt un crop top care poate fi remarcat pe dedesubt. De asemenea, altă propunere poate fi o cămașă transparentă ori din mătase.

Pantalonii pirat, cea mai nouă tendință în modă

Cu ce încălțăminte se poartă pantalonii pirat

Pantofii cu un toc înalt, mai gros, par a fi cea mai buna alegere pentru a le echilibra croiala dificilă. Mai pot fi purtați, de exemplu, cu mocasini sau sandale cu bretele.

Pantofii cu toc adăugă centimetrii în plus dacă sunt aleși în culori neutre precum bej sau negru. Astfel conturează și o siluetă alungită. Nu este greșit să combini acești pantaloni și cu o pereche de balerini. Este de preferat să alegi un model de aceeași culoare cu nuanța pantalonilor.

Combinațiile sport nu avantajează croiala pantalonilor capri. O pereche de adisași ar putea să taie din lungimea gambei. De aceea, ar fi ideal să eviți această combinație.

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *