Pasiunea nebănuită a Ginei Pistol. Ce cursuri a urmat vedeta Antenei 1. Le-a arătat fanilor diploma ”de absolvire”

Vedeta Antena 1 are o pasiune nebănuită care i-a uimit pe internauți. Totuși, toți au felicitat-o pentru reușita ei.
Pasiunea nebănuită a Ginei Pistol. Ce cursuri a urmat vedeta Antenei 1. Le-a arătat fanilor diploma ”de absolvire”

Gina Pistol este cunoscută de pe micul ecran, până de curând fiind prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite. Apreciată de publicul larg pentru frumusețea și naturalețea ei, prezentatoarea are, mai nou, o altă preocupare. Nu-și va schimba meseria, dar ceea ce a învățat îi va fi de ajutor. În plus, ea spune că îi place foarte mult. Dar puțini știu care este pasiunea nebănuită a Ginei Pistol.

Este vorba despre un curs de automachiere, pe care l-a absolivit și apoi și-a prezentat diploma pe rețelele de socializare.

Fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite a luat prin surprindere pe toată lumea cu această pasiune. Acum însă e oficial, după ce a absolvit cursul de make-up susținut de un make-up artist profesionist. Ea a învățat cum să se machieze singură, la nivel profesional și astfel, se va putea descurca singură la acest capitol.

Care este pasiunea nebănuită a Ginei Pistol

Gina Pistol a descoperit, cu această ocazie, trucuri și modalități de a se machia în forme care să o avantajeze, potrivite pentru fizionomia ei și care să o facă să arate impecabil. Machiajul profesionist este foarte important, în lumea televiziunii.

Ea a împărtășit fanilor săi de pe Instagram, această realizare.

Pe rețelele de socializare are o comunitate numeroasă de fani, fiind una dintre cele ma apreciate vedete de la noi din țară. Tot acolo, ea le-a arătat fanilor machiajul realizat de ea și care a fost foarte apreciat de internauți. ”Abia acum pot spune că știu să mă machiez”, a scris blondina pe Instagram.

Acum că a fost făcută publică pasiunea nebănuită a Ginei Pistol, vedeta se va putea machia singură în orice situație.

Gina Pistol nu a fost întotdeauna vedetă. Ea a absolvit Școala de Arte și Meserii și a munci încă de mică pentru a-și câștiga propriii bani. Ea a început ca vânzătoare.

Viața de mamă a schimbat-o radical

În prezent, vedeta este partenera de viață a îndrăgitului Smiley, cu care are o fetiță.

El a mărturisit în mai mult eocazii că de când a venit pe lume micuța lor Josephine, viața lor s-a schimbat radical. De când a devenit mamă, Gina Pistol a devenit devodată trup și sulflet fetiței lor, acordându-i întreaga ei atenție, potrivit spynews.ro.

Abia acum, după mai bine de un an e când micuța lor a venit pe lume, cei doi părinți au făcut o vacanță singuri.

Vedeta de la Antena 1 a recunoscut că i-a fost foarte greu să se despartă de micuţa sa, chiar dacă este vorba doar de câteva zile. Totuși, amândoi aveau nevoie de relaxare. În  a arătat că se va puta relaxa liniștită câteva zile, deoarece micuța lor a rămas pe mâini bune, îngrija bunicilor.

 

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.