Pasiunea pe care o au în comun Meghan Markle și cumnatul ei, Prințul William. Nu ar fi bănuit nimeni asta despre ei

Prințul William și Meghan Markle au o pasiune comună, despre care puțină lume știe.
Pasiunea pe care o au în comun Meghan Markle și cumnatul ei, Prințul William. Nu ar fi bănuit nimeni asta despre ei

Pasiunea pe care o au în comun Meghan Markle și cumnatul ei, Prințul William. Deși ducesa de Sussex și prințul de Wales nu par să aibă prea multe lucruri în comun, amândoi sunt fanii unui sport neaștepat. La început, cei doi păreau să aibă o relație strânsă, dar cu timpul comunicarea dintre Meghan Markle și cumnatul ei s-a întrerupt. Ulterior au apărut binecunoscutele tensiuni dintre ducii de Sussex și restul familiei regale, iar relațiile s-au răcit.

Cu toate acestea, prințul Harry și soția sa au lăsat deoparte divergențele cu prințul și prințesa de Wales după moartea reginei Elisabeta și au apărut împreună în fața oamenilor care se adunaseră la Castelul Windsor pentru a-și prezenta omagiile.

Pasiunea pe care o au în comun Meghan Markle și cumnatul ei, Prințul William

Moștenitorul tronului și cumnata sa sunt amândoi pasionați de box. Fosta actriță din serialul Suits a luat lecții de la Jorge Blanco, antrenorul personal al artistului rap Drake și al actorului de la Hollywood Chris Hemsworth.

Jorge Blanco a declarat pentru Vanity Fair: „Am fost foarte încântat de acest lucru. Am antrenat-o pe Meghan atunci când a fost în Totonto, în timpul filmărilor pentru serialul Suits.”

El a precizat că a învățat-o pe Meghan Markle mai multe stiluri: „Am făcut un pic de arte marțiale, puțin box și, uneori, kickboxing”

„Nu m-am gândit niciodată că ar putea ajunge să fie o prințesă! M-am simțit foarte bine când m-am antrenat cu ea, pentru că este foarte drăguță și vorbește spaniola cu accent argentinian.”, a mai adăugat fostul antrenor al lui Meghan.

În ceea ce-l privește pe William, el a fost văzut săptămâna trecută punându-și o pereche de mănuși în Parcul Olimpic din Startford pentru a marca cea de-a zecea aniversare a unei organizații de caritate care se ocupă de antrenamente sportive.

Moștenitorul tronului a zâmbit în timp ce arunca câțiva pumni sub îndrumarea a doi tineri care lucrează cu Coach Core.

Organizația caritabilă, acum independentă, a fost înființată de Fundația Regală în 2012 ca răspuns la protestele din Londra și pentru a duce mai departe idealurile moștenite de la Jocurile Olimpice și Paralimpice din 2012.

Cu această ocazie, William s-a dovedit a fi îndemânatic în ring, iar unul dintre participanți a dezvăluit că prințul are experiență anterioară.

„Mi-a spus că a mai făcut un pic înainte. Avea câteva abilități la activ”, a spus acesta.

Prințul Harry, pasionat și el de box

Se pare că dragostea pentru box se transmite în familie. Prințul Harry este, de asemenea, un mare fan al acestui sport și a recunoscut că acesta l-a „salvat cu adevărat”, potrivit The Mirror.

„Toată lumea spunea că boxul este bun pentru tine și că este o modalitate foarte bună de a-ți elibera agresivitatea.

Și asta m-a salvat cu adevărat, pentru că eram pe punctul de a lovi pe cineva, așa că a fi capabil să lovesc pe cineva care avea protecție a fost cu siguranță mai ușor.”, a declarat Harry în luna august în cadrul unui podcast.

Meghan are și un alt hobby pe care îl împarte cu soțul ei: drumețiile. Ducele și ducesa de Sussex sunt văzuți adesea bucurându-se de drumeții cu câinii lor pe traseele din Los Angeles. De asemenea, ei sunt mari fani și al unui alt sport: polo.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.1 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *