Pasiunea secretă a lui Kate Middleton. A surprins pe toată lumea cu asta. Și fratele ei o împărtășește

Ce pasiune secretă are Kate Middleton

Kate Middleton, soția prințului William, este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei din întreaga lume. Tot timpul elegantă și rafinată, nimeni nu și-ar fi imaginat asta despre ea. Ducesa de Cambridge are o pasiune ascunsă pe care a hotărât, într-un final, să o împărtășească cu admiratorii ei. Și fratele ei are același hobby. Iată despre ce este vorba!

Ce pasiune ascunsă are Kate Middleton? Detaliul pe care nimeni nu-l știa despre partenera de viață a prințului William

Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, este, fără dar și poate, una dintre cele mai îndrăgite femei din Marea Britanie și nu numai. Frumoasa soție a prințului William are o pasiune pe care foarte puțini o știau până acum. Până acum, ducesa de Cambridge a ținut acest detaliu departe de ochii lumii. Despre ce hobby este vorba?

Ei bine, se pare că viitoare regină a Angliei este pasionată de apicultură, la fel ca și fratele ei, James Middleton. Cu ocazia Zilei mondiale a Albinelor, Kate Middleton a împărtășit cu întreaga lume o nouă imagine în care apare îngrijind cu măiestrie un stup.

Fotografia a fost realizată de Matt Porteous și publicată pe rețelele sociale, iar prințesa este arătată jucându-se cu albinele, în incinta locuinței sale din Norfolk.

”Suntem în vervă pentru Ziua Mondială a Albinelor. Albinele sunt o parte vitală a ecosistemului nostru, iar astăzi este o ocazie excelentă de a crește gradul de conștientizare a rolului esențial pe care albinele și alți polenizatori îl joacă în menținerea sănătății oamenilor și a planetei”, este scris în dreptul imaginii publicate pe Instagram-ul Kensington Royal.

Citește și Bijuteriile pe care Kate Middleton nu are voie să le poarte în timpul zilei. Până la ce oră sunt interzise!

Kate Middleton este pasionata de apicultura
Kate Middleton este pasionata de apicultura

James Middleton este apicultor de aproape 10 ani

James Middleton, în vârstă de 36 de ani, este, la rândul lui, pasionat de apicultură. Omul de afaceri a devenit apicultor în urmă cu aproape un deceniu și a mărturisit într-un eseu pe care l-a scris pentru Daily Mail că a primit primele albine cadou de la sora lui, ducesa de Cambridge și familia ei.

Au fost 1000 de albine pe care i le-a dat. În prezent, fratele lui Kate Middleton ar deține mai mult de ”jumătate de milion de albine în opt stupi” la casa familiei sale din Bucklebury Manor.

Citește și Locul secret în care ”se ascund” Kate Middleton și Prințul William. Doar apropiații îl cunosc!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *