Pavel Bartoș l-a plătit pe Smiley pentru prestația din filmul Ramon: „El nu mi-a cerut niciodată”. De ce a durat 5 ani să realizeze primul său lungmetraj EXCLUSIV VIDEO

Pavel Bartoș nu este doar protagonist în filmul „Ramon”, ci este și producătorul acestui lungmetraj

Din 3 februarie, încă un film românesc va fi difuzat în toate cinematografele din țară. Comedia romantică al cărei producător, dar și actor principal, este Pavel Bartoș, pare un film promițător, mai ales că are o distribuție impresionantă. Printre cei pe care Bartoș și Jesus del Cerro i-a convins să se alăture proiectului se numără și Smiley. Pavel Bartoș a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu a mizat nicio clipă pe prietenia dintre ei, ci că l-a tratat ca pe oricare alt actor din distribuție.

Pavel Bartoș nu este doar protagonist în filmul „Ramon”, ci este și producătorul acestui lungmetraj. Ceea ce înseamnă că munca depusă a fost dublă, căci partea de producție este în continuare cea mai grea în realizarea unui proiect.

„Asta e marea întrebare legată de acest personaj. E un simplu om sau e un super erou? Habar nu am. Adică el își dorește să fie un om care doar să facă bine, că îi iese sau nu îi iese, o să vedem. Știi cum e? Ceilalți te fac un simplu om sau un super erou”, ne-a dezvăluit Pavel Bartoș puțin din personajul pe care îl interpretează.

Cea mai mare provocare a venit însă în momentul în care a trebuit să realizeze acest film. Mai bine de 5 ani i-au trebuit să pună totul în ordine și să se asigure că totul este așa cum și-a imaginat.

„Nu este ușor. Să aduni atâtea resurse, să aduni atâția oameni pentru că ne-am dorit o echipă extraordinară. Eu de cât m-am cunoscut cu Jesus del Cerro, la prima comedie de după Revoluție, la „Ho ho ho”, ne-am promis că atunci când vom face un film, îl vom facem împreună. El este un proiect la care mă gândesc de vreo 5 ani. Nu e ușor să faci film independent în România, nu este deloc ușor. Trebuie să găsești oamenii potriviți, trebuie să ai resursele necesare, adică este mult de umblat, de bătut la uși. Plus vremurile în care trăim. Când credeai că începi să calci pe o temelie sigură, a venit pandemia și ne-a dat peste cap cu toate nebuniile ei, când am crezut că am scăpat de pandemie a venit războiul din Ucraina. Adică se întâmplau tot feluri de lucuri”, ne-a mai declarat prezentatorul emisiunii „Vocea României”, care după această experiență recunoaște că îi place mai mult postura de actor, însă de dragul filmelor, și mai ales din dorința de a crește industria cinematografică din România, nu exclude să continue și din postura de producător.

„Dacă e spre binele meu și bine proiectelor mele, da, voi face și acest lucru. N-ai ce face. Nu poți să aștepți că vor veni de la Doamne-Doamne. Nu vin nici din dreapta, nici din stânga. Vin dacă le provoci tu. Normal că îmi doresc să fiu mult mai puțin producător concret și mai mult actor, dar dacă e nevoie voi bate din nou la uși închise, voi merge de mii de ori pe strada Speranței și la parter și la etaj, adică sunt un om destul de insistent când e vorba de proiectele mele”.

Pavel Bartoș nu a mizat pe prietenia cu Smiley, ci l-a plătit pentru prestația din filmul Ramon
Pavel Bartoș nu a mizat pe prietenia cu Smiley, ci l-a plătit pentru prestația din filmul Ramon

„Toți actorii care au fost în film au fost plătiți”

Conștient de munca depusă de toți cei care au contribuit la realizarea acestui film, Pavel Bartoș nu a mers pe același model ca a lui Codin Maticiuc, care se folosește de relațiile de prietenie pentru multe din filmele lui pentru a face economie la bani, ci a plătit toată distribuția, inclusiv pe Smiley cu care îl leagă o prietenie de ani buni.

„Eu am o relație de prietenie senzațională cu Smiley, el nu mi-a cerut niciodată. Dar toți actorii care au fost în film au fost plătiți pentru că toți fac o muncă, un job și toți trebuie răsplătiți pentru acest lucru. Și au fost răsplătiți”, ne-a dezvăluit actorul.

Bartoș nu premiază doar actorii care și toți oamenii care au contribuit la realizarea acestui film, ci și pe cei mai fideli spectatori. Pe pagina oficială de Instagram a filmului se găsește un concurs pentru cei care vor cumpăra în avans bilete la comedia lui. Pe lângă telefoane și vacanțe, actorul promite ca la un moment dat să ofere cadou și valiza pe care o cară după el în film.

„Am dat casting pentru valiză. Poate va fi un geamantan cu tot felul de suplimente pentru imunizare, că tot suntem într-o perioadă în care avem nevoie de tot felul de stimulente din astea pentru imunizare. Lumea trebuie să urmărească pagina Ramon Filmul și acolo vor vedea concursurile noastre. Pentru cei care cumpără până pe 31 ianuarie bilete avem două telefoane de ultimă generație și două citybreak-uri la Paris. La un moment dat o să facem ceva și cu geamantanul. Mă gândeam cu Jesus și îl întrebam ce facem cu el. Să vedem. Poate cine știe, mintea noastră va naște niște lucruri. Veniți la film, ca să facem și alte filme”, a mai povestit amuzat pavel Bartoș pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Urmăriți EGO.ro și pe
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
ZGUDUITOR! Lovitură devastatoare a României în fața Ungariei! Totul e clar
Tragedie în familia Halep! Simona a făcut anunțul devastator: "Să ai grijă de ea, Papule!"
Produsul de 2 lei care te scapă de mucegaiul din ghivecele cu flori. Face minuni,...
ȘOC în lumea mondenă! Andreea Marin a vrut să se SINUCIDĂ! Primele informații, ce s-a...
Catinca Roman, dezvăluiri tulburătoare despre Petre Roman! Ce i-a făcut tatăl vitreg, în copilărie
Scandal între Antonia și Elena Chiriac! Cele două s-au lovit în văzul tuturor, într-un club...
DISPAR aceste PENSII din România, este lovitura momentului pentru pensionari: anunțul oficial de la Parlament
VIDEO Bătaie în traficul din București. Unul dintre bărbați îl lovește pe celălalt cu o...
Scandal la Survivor după ce patru foști concurenți s-au întors în Dominicană: «Nu e corect!»
Motivul pentru care Suri, fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise, nu și-a...
Transformare radicală a unui tânăr crescut la casa de copii care trăiește acum pe străzi....
Succesul intră în viața a 7 zodii începând de astăzi. Balanțele încep ascensiunea profesională
HOROSCOP APRILIE: Se întoarce roata pentru aceste zodii în Aprilie
Ofertă uriașă pentru Clara Chia Marti din partea unei publicații pentru un interviu despre Shakira...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *