Pe Alessandra Stoicescu o știi de la Observator, însă cine este și cu ce se ocupă soțul ei, de fapt. Cel mai bine păstrat secret al vedetei

Care este secretul lor pentru o căsnicie perfectă

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai longevive și celebre prezentatoare de știri din România, însă puțină lume știe cu ce se ocupă soțul acesteia. Vedeta este tare mândră de familia pe care o are alături de bărbatul care i-a schimbat viața. Este și el un personaj celebru!

Cin e este și cu ce se ocupă partenerul de viață al Alessandrei Stoicescu

Drept una dintre cele mai frumoase și profesioniste prezentatoare de știri de la noi, Alessandra Stoicescu are cu ce se lăuda pe plan personal. Se bucură de o căsnicie de vis alături de soțul ei celebru, Sergiu Constantinescu, îndeplinidnu-și rolurile de părinți cu brio pentru copilul lor. Cei doi au împreună fetiță superbă de care sunt foarte mândri.

Vedeta a recunoscut că soțul ei o răsfață mereu și este foarte devotat familiei pe care o formează de ani buni. Cei doi s-au cunoscut chiar pe platourile televiziunii Antena 1, atunci când au început să lucreze împreună. La scurt timp de la întâlnirea lor, cei doi au format un cuplu oficial, devenind soț și soție. Sergiu Constantinescu mai are o fetiță din mariajul anterior, dar aceasta se înțelege bine cu Alessandra Stoicescu. Aceasta din urmă o consideră chiar propria fiică, sora fetiței lor. Prezentatoarea a și vorbit despre căsnicia ei, dar și despre modul în care reușește să depășească momentele tensionate din cuplu.

„Noi avem o relaţie foarte unită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, că ne completăm foarte bine în toate. Ne plac vacanţele. Eu, până să-l cunosc pe el, nu mergeam nicăieri. (…) Noi avem copii. Sergiu are copil şi implicit Bianca este şi a mea. Ca o soră. Nu pretind altceva şi nici n-a fost vorba vreodată, dar ea este parte din noi, merge în vacanţe cu noi, are 21 de ani ea alege în ce vacanţe vrea să meargă cu noi”, a declarat Alessandra Stoicescu acum ceva vreme.

Secretul unei căsnicii de succes

Despre Sergiu Constantinescu, Alessandra spune că a schimabt-o foarte mult în bine, iar faptul că lucrează împreună nu îi afectează deloc, în ciuda celor spuse în popor. Amândoi știu cum să își lase problemele din viața personală la ușă atunci când ajung acasă, reușind să se bucure de familia lor din plin.

„Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele…Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu şi relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea”, a mai adăugat îndrăgita prezentatoare.

La rândul său, soțul prezentatoarei spune că s-a îndrăgostit de omul Alessandra Stoicescu, deși o cunoștea de mai mulți ani drept frumoasa prezentatoare de știri. A reușit să o cunoască pe vedetă în spatele luminii reflectoarelor și a ajuns să o iubească enorm.

„Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj”, a precizat Sergiu Constantinescu.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *