Pe Cosmin Stan îl știe toată lumea de la Pro TV, însă uite ce familie frumoasă are. Cine este, de fapt, soția prezentatorului

Este căsătorit de 16 ani și are doi copii

Scris de: Daoud Andra

04 Nov. 2023

Cosmin Stan este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști ai postului Pro TV. Chiar dacă a mai lucrat și la alte televiziuni de-a lungul anilor, în urmă cu ceva timp a revenit la postul care l-a consacrat. Telespectatorii îl văd aproape zilnic la televizor, însă puțini știu ce familie frumoasă are.

Cine este soția lui Cosmin Stan

Cosmin Stan apare aproape zilnic la Știrile Pro TV, iar lumea îl cunoaște în calitate de jurnalist. În ceea ce privește viața personală, jurnalistul este cât se poate de discret. Cu toate acestea, nu ezită să posteze uneori fotografii și mesaje pentru familia sa. Cosmin Stan este căsătorit de aproximativ 16 ani cu o femeie pe nume Oana, alături de care are doi copii.

Citește și: Cum reușește Silviu Mircescu să își împartă timpul între seriale, filme, spectacole de teatru și viața de familie: „Cum termin treaba sunt cu copilul, bineînțeles” VIDEO EXCLUSIV

Cei doi și-au unit destinele în anul 2006, în Las Vegas. Oana i-a dăruit lui Cosmin Stan doi copii, o fată și un băiat, pe nume Maia Katerina și Mark Robert. Anul trecut, cei doi au mers în vacanță în Las Vegas, în locul în care s-au căsătorit, pentru a-și reînnoi jurămintele. Cosmin Stan este un familist convins și nu ezită să îi facă declarații de dragoste în spațiul public soției sale. Iată ce scria pe rețelele de socializare în urmă cu câteva luni, cu ocazia aniversării femeii iubite:

”Ești soarele și luna și steaua noastră călăuzitoare! Ești ancoră-n furtuni și rază de lumină în întuneric! Ești mângâiere pe suflet la nevoie și sprijin la greu! Ești totul și mai mult de atât și te iubesc nespus! La mulți ani!”

Pe Cosmin Stan îl știe toată lumea de la Pro TV, însă uite ce familie frumoasă are. Cine este, de fapt, soția prezentatorului
Cosmin Stan și soția sa, Oana, în ziua nunții

Le-au transmis și copiilor pasiunea pentru călătorii

Prezentatorul și soția lui sunt pasionați de călătorii și profită de orice ocazie pentru a vizita locuri noi. De când sunt părinți, le-au insuflat și copiilor lor această pasiune și îi iau peste tot cu ei. În prezent, Maia și Mark au 10, respetiv 13 ani, însă părinții lor i-au luat cu ei în călătorii încă de când erau bebeluși.

Citește și: Cât de frumoase s-au făcut fiicele lui Cristi Chivu. Nici pe Adelina Chivu nu o mai recunoști, imagini superbe în familie

”Cel mai mult ne place să călătorim împreună. Eu și Oana, soția mea, suntem împătimiți ai călătoriilor și considerăm că nimic nu e mai important pe lume decât să străbați lumea largă și să cunoști locuri și oameni noi și ne bucurăm foarte tare că am reușit să le insuflăm și copiilor această pasiune.

Noi plecăm cu ei peste tot și am făcut asta de când s-au născut. Primele lor vacanțe au fost când de-abia aveau 3-4 luni. Așa că fiecare vacanță este un prilej de bucurie pentru toți patru. Dar cum nu putem călători mereu, când suntem acasă ne place să jucăm fotbal (amândoi copiii sunt foarte pasionați) sau facem ture cu bicla prin pădurea din apropiere”, a mărturisit jurnalistul, la un moment dat.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *