Pe Inna o știe toată lumea, însă cine este și cum arată mama ei. Ipostaze rare cu Maria Apostoleanu, cât de bine seamănă cele două

Au făcut o ședință foto specială, de 8 Martie

Scris de: Daoud Andra

08 Mar. 2024

Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având milioane de fani atât în țară, cât și peste hotare. Puțini știu însă cum arată mama Innei. Cele două au o relație specială, iar din când în când, artista postează fotografii alături de cea mai importantă ființă din viața ei.

Imagini de colecție cu Inna și mama ei

Inna este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața personală și, mai ales, despre familie. De 8 Martie, artista și-a surprins fanii de pe internet cu o serie de fotografii în care apare alături de mama ei. Cele două au făcut o ședință foto inedită, iar artista a scris în dreptul imaginilor: ”Mama mea este o regină, merită să fie tratată cu dragoste, respect și cafea bună (n.r. au făcut o campanie pentru un brand de cafea). La mulți ani de Ziua Mamei, femeie frumoasă! Te iubesc”.

Mama Innei se numește Maria Apostoleanu și are 62 de ani. De-a lungul timpului, cele două au făcut câteva pictoriale împreună, iar la un moment dat, mama artistei a dat și un interviu în care a vorbit despre fiica ei. Maria Apostoleanu a dezvăluit în trecut că Inna mai făcea și prostii în copilărie, la fel ca orice copil.

Citește și: Inna, mai provocatoare ca niciodată. Artista a realizat o ședință foto super îndrăzneață. Imagini incendiare

”A făcut și năzbâtii, chiulea de la lecțiile de canto și aflam de la profesor că nu se ducea. O certam, dar ea voia să iasă cu prietenele. S-a responsabilizat apoi. De sărbători, împodobeam și bradul, iar Moș Crăciun îi aducea bicicletă, dulciuri și ce își mai dorea ea. Mergea cu toti prietenii la colindat, în vecini”, a spus Maria Apostoleanu, la un moment dat, pentru Click!

Inna și mama ei (sursa foto: Instagram)

Care sunt mâncărurile preferate ale Innei

Chiar dacă a călătorit în toată lumea, Inna se simte cel mai bine acasă. Artista originară din orașul Mangalia se întoarce întotdeauna cu plăcere în casa părintească, acolo unde mama ei îi prepară întotdeauna mâncărurile preferate. Maria Apostoleanu a mai dezvăluit, în același interviu, ce preparate îi gătește fiicei sale.

Citește și: Cum a fost fotografiată Inna de iubitul ei, Deliric, la ceas de seară. Imaginile intime au scăpat pe internet

”Când vine acasă, îi pregătesc mâncărurile ei preferate. În ultima vreme, preferă creveți cu pâine, cu usturoi, făcute de mine, îi pregătesc la micul dejun avocado, ouă fierte cu roșii și cu ardei. Nu prea mai mănâncă de ceva timp carne. În copilărie uita de multe ori să mănânce, era și este foarte energică și mereu pusă pe șotii”, a mai spus mama Innei.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *